Postaláda gyártás, postaláda tervezés, és postaláda felszerelés és forgalmazás egykézben országosan.

Rozsdamentes postaláda, inox postaláda és festett postaláda standard és egyedi kivitelben is. Vállaljuk társasházi postaláda felszerelését és a régi postaláda bontását, valamint lakóparkok részére teljes postaláda rendszerek tervezését, gyártását és a postaládák felszerelését. Az SK postaládákra és levélszekrényekre 5 év teljeskörű, a zárakra élettartam garanciát vállunk! Postaláda rendszereink erősek, tartósak, esztétikusak. Garancia időn túl is gondoskodunk általunk gyártott postaládájáról. Vásároljon minőségi magyar postaládát! Szívesen segítünk belső építészek egyedi postaláda elképzelésinek megvalósításában.

Postaláda vásárlás? Miért válasszon SK postaládát:

 • Rozsdamentes postaláda – az igazán hosszú élettartammal rendelkező levélszekrény
  A tökéletes postaláda kiválasztására nem minden esetben szentel elegendő figyelmet a lakóközösség. Annak ellenére, hogy mindenki várhat fontos és kifejezetten személyes küldeményeket, amelyeket szeretnének biztonságban tudni. Éppen ezért érdemes tüzetesebben utánanézni a postaláda választéknak. Amennyiben egy modern kialakítású, megbízható, biztonságos, valamint hosszú élettartammal rendelkező megoldáson gondolkoznak a lakók, akkor ideje megismerkednie a rozsdamentes postaládával!
 • A postaládák széles választéka
  Kialakítás tekintetében választhatja a hagyományos álló, de a modernebb kivitelű fekvő postaládákat is, amelyek méltán lesznek a társasház díszei. Mindazonáltal kiválaszthatja a lakóegységhez leginkább illő színvilágot, dönthet a hely adottságait tökéletesen kihasználó elhelyezés és struktúra mellett. Így összességében számtalan lehetőség áll rendelkezésére, miért döntene hát a már megszokott, unalmas és kevésbé biztonságos típusok mellett?
 • Esztétikus megjelenés = rozsdamentes postaláda
  Az esztétikumra fordított kiemelt figyelmen túl érdemes egy picit tüzetesebben is megvizsgálni a leendő postaláda anyagát, hiszen az anyag felelős az élettartalmáért, a kiegészítő időtálló és a strapabíró voltáért egyaránt. A rozsdamentes postaládák igényes és kifejezetten minőségi alapanyagból készülnek, pontosabban a KO33-as gyári szálcsiszolt dekor acéllemez képezi az alapját. Mindez nem csak a minőségi és modern összkép kialakításáról gondoskodik, de a tartósságról is.
 • Postaláda biztonsági zárral
  Az SK postaládák biztonsági zárral készülnek. A postaláda zár egyedi kialakítása megakadályozza illetéktelenek hozzáférését küldeményeihez csavarhúzóval, dróttal és egyéb egyszerű eszközökkel. Postaláda záraink 2000-es variációban készülnek. Nagy lakóközösségek esetén is teljesen kizárható, azonos sorszámú postaláda kulcsok kiadása. A kulcsok sorszámozottak, sorszám alapján másolhatók, egy zárcsere árának töredékéért pótolhatja az elveszett postaláda kulcsot.
 • A postaláda elhelyezésének fontossága
  A rozsdamentes postaláda a lakókörnyezet jellegzetességeihez igazodva elhelyezhető kültéren, de akár beltéren a lépcsőházban vagy előtérben is. Tartósságán és nagyfokú strapabíró képességén túl azonban minden esetben gondoskodjon arról, hogy az időjárás elemeitől védve legyenek a postaládák. Arra is van lehetősége, hogy falba vagy zsalukőbe építtesse a postaládákat, amelyek helymegtakarítás szempontjából is kiemelkedők. Mindazonáltal pedig nem csak lakóegységekbe foglalhatják el méltó helyüket a rozsdamentes postaládák, de akár irodaházakban is Amennyiben szeretne egy olyan szolgáltatóval megismerkedni, amely kifejezetten megbízható és strapabíró termékeire 5 év garanciát is vállal, akkor nézzen körül az SK levélszekrény weboldalán és tudjon meg többet a rozsdamentes postaládákról!
 • Postaláda 5 év garanciával
  Megbízunk postaládáinkban! Magyarországon egyedül álló módon minden SK postaláda 5 év tejeskörű garanciával és a zárakra élettartam garanciával rendelkezik! Rongálásra a garancia nem vonatkozik!
 • Postaláda alkatrész után pótlás
  Az SK levélszekrény tervezése során postaládáinkat felkészítettük a szándékos rongálás eseményére. Az SK postaláda hegesztett kötéseket nem tartalmaz rongálás esetén minden alkatrész azonos színben csereélhető. Évtizedekre megőrizve a levélszekrény eredeti esztétikus külsejét. Külföldi gyártók, webáruházak nem fogják a megrongált postaládáját helyreállítani eredeti állapotában! Válasszon minőségi magyar postaládát a saját kényelme és küldeményei biztonsága érdekében.


Postaláda szerelésRozsdamentes DB levélszerkény

Rozsdamentes DB levélszerkény

Rozsdamentes DB levélszerkény

A rozsdamentes DB levélszekrény eleganciájához nem fér kétség. Modern, valódi dísze az épületnek. Inox szálhúzott felületek kiállják az idő tesztjét.

Szálcsiszolt Inox postaláda

Szálcsiszolt Inox postaláda

Inox kivitelű postaládáinkon nem fognak az évek. Modern, tartós!

 

Egyedi falburkolattal ellátott levélszekrény

Egyedi falburkolattal ellátott levélszekrény

Süllyesztett levélszekrényt készítettünk egyedi faburkolatba helyezve a megrendelő külön kérésére. 

 

 

Új DB típusú kültéri levélszekrény

Kültéri DB típusú levélszekrényünk rozsdamentes, hogy bírja az elemeket, bedobó nylása esővető billenővel szerelt, hogy a küldeményeket se érje víz.

 

Műemléki postaláda

Műemléki postaláda

Műemléki postaláda

Stilizált, arculat megőrző postaládákat biztosítunk a műemléki épületek számára! Tudjuk, nem mindenhova illik a modern és nem mindenhova való a diszkont postaláda!
Kérjen ajánlatot és kollégáink felmérik a pontos igényeiket!
Steelcolor burkolattal ellátott prémium postaláda műemléki épületbe

Steelcolor burkolattal ellátott prémium postaláda műemléki épületbe

Steelcolor burkolattal ellátott prémium postaláda műemléki épületbe

Steelcolor burkolatú postaládáink az exkluzív termékeink körét erősíti. Minőség és esztétika ötvözve!

Lakóparki postaláda blokk

Lakóparki postaláda blokk

Sok lakópark épül napjainkban és sok projekt ezek közül a tehetősebb embereket célozza. Így a kivitelezővel szemben is elvárás, hogy minőségi legyen az épület minden része, így a felszerelt postaládák is. Ilyen esetekben szokták a kivitelezők cégünket megtalálni egyedi igényekkel és extravagáns ötletekkel.

 

Társasházi postaláda fal

Társasházi postaláda fal

Vállaljuk a beépítendő postaládák teljes fali lemezburkolását. Ezáltal egy eszétikus egészet létrehozva, padlótól a mennyezetig.

Postaláda blokk párlakásos társasházak részére

Postaláda blokk párlakásos társasházak részére

Postaláda blokk párlakásos társasházak részére

Természetesen nem csak a 60+ lakásos társasházaknak lehet prémium postaládája. Cégünk a kisebb lakóközösségeknek is biztosítja a időtálló esztétikummal bíró postaládákat!

Társasházi rozsdamentes postaláda

Társasházi rozsdamentes postaláda

Kertvárosi társasházak részére cégünk ajánlata a kerítésre vagy kerítésoszlopba épített rozsdamentes társasházi postaláda blokk.

Biztonsági üveges faliújság

Biztonsági üveges faliújság

Közérdekű hirdetmények minden tárasházban vannak és fontos, hogy ezek a információk a teljes lakóközösséghez eljussanak. Ezt szavatolja zárható faliújságunk, ami megakadályozza a hirdetmények elkallódását, leszaggatását.

Süllyesztett levélszekrény szórólaptartó rekeszekkel, szemetessel kiegészítve

Süllyesztett levélszekrény szórólaptartó rekeszekkel, szemetessel kiegészítve

Kiegészítőkkel integrált postaláda blokkunk több funkciót lát el, ezáltal több gondot is megold; a szórólaptartó rekeszeknek hála a postaládák nem lesznek teledobálva reklámanyagkokkal, míg a beépített szemetese segít a társasház tisztaságát megőrizni.

Horizont fekvő postaládák egymáshoz igazítva

Horizont fekvő postaládák egymáshoz igazítva

Az egymáshoz illesztett rozsdamentes Horizont postaládáink esztétikus látványt nyújtanak a kerttel, kerítéssel rendelkező társasházak számára, ahol adott esetben több postaládának kell egy kerítésoszlopban elférnie.

Postaláda még épülő társasházak részére is

Postaláda még épülő társasházak részére is

Sok társasház építkezése zajlik, és az előrelátó kivitelező tudja, hogy társasházat építeni postaláda nélkül teljességgel felesleges időtöltés. 

Roncspostaláda-->Modern Társasházi levélszekrény

Roncspostaláda-->Modern Társasházi levélszekrény

Cseréljék le régi, elaggott postaládáikat cégünk modern, esztétikus postaládáira! Régi társasházaknál sok esetben nem csak az esztétikum szenved csorbát, hanem maga a használhatóság is!

Lépcsőházi postaláda

Lépcsőházi postaláda

56 lakásos és akár még annál is több lakással rendelkező társasházat is el tudunk látni egy blokkoból kialakított levélszekrénnyel. A fekvő postaládák blokkja így kis területen koncentrálódik, nem tölti be a lépocsőház teljes falát.

Egyedi beépített postaláda

Egyedi beépített postaláda

Kültéri beépített postaláda, társasház részére. Speciális kültéri szinterezéssel ellátva, hogy a postaláda sokáig ellenálló maradjon a természet elemeivel szemben. 

Kültéri rozsdamentes postaláda

Kültéri rozsdamentes postaláda

A kpen látható postaláda esetében nem volt szükség védett bedobónyílásra, mert a postaláda fedett teraszon került felszerelésre, így nem éri esővíz.

Radiátor burkolattal ellátott postaláda

Radiátor burkolattal ellátott postaláda

Sok társasház esetében a régi postaládák alatt radiátor helyezkedik el. Ezek a burkolatok az esetek 99%-ban roncsolás mentesen nem eltávolíthatóak. Így mikor a megrendelő új postaládát rendel, olyankor felmerül a radiátor burkolat cseréje is.

Lábonálló társasházi postaláda

Lábonálló társasházi postaláda

Lábonálló postaláda blokkot telepítettünk a képen látható márvány falburkolatú folyosón. Alul így beépített kiegészítőként papírgyűjtőket építettünk be a postaláda blokkba.

66 Rekeszes társasházi postaláda

66 Rekeszes társasházi postaláda

Legnépszerűbb társasházi termékünk a Ps postaláda blokk, amely 66 postaládát tömörít egy blokkba.

Exkluzív társasházi postaláda integrált kiegészítőkkel

Exkluzív társasházi postaláda integrált kiegészítőkkel

Megrendelői igények alapján a postaláda szerkezetébe szervesen integrálhatóak különböző kiegészítők, amelyek egy tiszta, rendezett lakókörnyezet nélkülözhettelen elemei.

Rozsdamentes társasházi postaláda

Rozsdamentes társasházi postaláda

Rozsdamentes társasházi postaláda. Modern megjelenése passzol minden újépítésű társasházhoz.

 

 

Lépcsőházi postaláda

Lépcsőházi postaláda

Régi postaládák bontásakor a küldeményeket félretesszük és az új postaládák felszerelése után a címzetteknek bedobjuk. Küldemény nem kallódik el!

Komplett társasházi postaláda szett

Komplett társasházi postaláda szett

Az esztétikus, rendezett társasházi lakókörnyezettnek adott feltételei vannak. A kiszolgált, régi - sokszor vandalizált-, postaládák elképesztő módon lerontják még a felújított társasházak összképét is; szocreál, balkáni benyomást kelt az emberben. Ami talán még ennél is fontosabb, hogy a funkciójukat se tudják már ellátni rendesen.
Prémium postaládáink díszévé válnak még a legszebb társasházaknak is, amellett, hogy kialakításának hála kényelmesen használható, és tökéletesen megőrzi a küldeményeket.

 

Rozsdamentes lépcsőházi postaláda

Rozsdamentes lépcsőházi postaláda

Modern és tartós társasházi postaláda inox külső alkatrészekből kialakítva!

Tárasasházi falra szerelt postaláda

Tárasasházi falra szerelt postaláda

Legnépszerűbb társasházi termékünk a PS fekvő falra szerelt postaláda.

DocBox Vállalati Dokumentum- és Csomagátadó Automata

DocBox Vállalati Dokumentum- és Csomagátadó Automata

Új termékünk, a DocBox vállalti dokumentum- és csomagátadó automata, mely a cégen belüli dokumentumok ls küldmények biztonságos és kényelmes feladását és átvételét teszi lehetővé.

A rekeszek számát és méretét megrendelői igényekhez igazítjuk!

Beltéri és Kültéri Épület Feliratok plotterfóliából, illetve plexitömbből kialakítva

Beltéri és Kültéri Épület Feliratok plotterfóliából, illetve plexitömbből kialakítva

Vállaljuk kültéri épület feliratok megtervezését és gyártását tartós plexitömbből, vagy lézervágott acéllemezből. Ugyancsak vállaljuk beltéri információs táblák legyártását plexire ragasztott plotterfóliás kivitelben.

Kültéri falba épített Alfa postaláda porszórt kivitelben

Kültéri falba épített Alfa postaláda porszórt kivitelben

A családi falba épített postaládáinkat javarészt rozsdamentes kivitelben forgalmazzuk, hisz a szálcsiszolt inox elegán megjelenésű és időtálló kivitel. De van, hogy a megrendelői igények mást diktálnak.

Postaláda kapcsolószekrénnyel kiegészítve

Postaláda kapcsolószekrénnyel kiegészítve

Postaláda termékeink mellett külödnböző kapcsoló szekrények tervezését és gyártását is vállaljuk!

Marina Life modern társasházi postaláda

Marina Life modern társasházi postaláda

A Marina Life lakópark építésekor a Cordia ingatlan fejlesztő vállalat cégünkhöz fordult az új dunaparti lakópark postaládáinak ügyében.

Bauhaus stílusú ívelt élű postaláda

Bauhaus stílusú ívelt élű postaláda

Felújtás alatt lévő Bauahaus stílusú társasházból kaptunk megrendelést. A megrendelő kérése az volt, hogy a postaláda szerkezete arculatában idomuljon a társasház sajátos esztétikumához.

Kültéri rozsdamentes postaláda társasházaknak

Kültéri rozsdamentes postaláda társasházaknak

Néhány lakásos kertvárosi társasházak részére is készítünk postaláda blokkokat. Kerítésbe építhető vagy kerítésre szerelhető rozsdamentes postaládákat tervezünk és készítünk. 

Félkiemelt postaláda

Félkiemelt postaláda

Félkiemelt postaládát telepítünk ott, ahol szűkös a közlekedő folyosó, viszont a falvastagság nem engedi meg a postaláda teljes beépítését. 

Pontházi postaláda-fal

Pontházi postaláda-fal

Pontházak lépcsőfordulóiba is gyártunk postaláda-falat, ami az eredetinél tartósabb és dekoratívabb kivitelezésű.

Beltéri és Kültéri Épület felirat

Beltéri és Kültéri Épület felirat

Cégünk foglalkozik beltéri és kültéri épület feliratok megtervezésével, valamint gyártásával is 

Rozsdamentes családi postaláda

Rozsdamentes családi postaláda

Családiházak kerítésébe építhető rozsdamentes postaládánk tartós, esztétikus termék, 5 év garanciával. Alfa modellünk 2 oldalas postaláda; utcafronton van a bedobónyílás, udvari oldalon, kulccsal nyitható ajtón keresztül üríthető. Mélysége teleszkóposan állítható.

Régi postaládákat elbontjuk, újakat felszereljük

Régi postaládákat elbontjuk, újakat felszereljük

Cégünk az új postaládák telepítését megelőzően - előzetes megegyezés alapján-, vállalja a régi postaládák elbontását, valamint a fémhulladék elszállítását is. 

Süllyesztett postaláda előnyei

Süllyesztett postaláda előnyei

Felmérés alkalmával tart kollégánk helyszíni szemlét, és ekkor fésüli egybe a megrendelői igényeket a helyszín adta lehetőségekkel. Ilyenkor általában eldől, hogy melyik falon vagy falba kerül az új postaláda telepítésre. 

Biztonsági üveggel ellátott mágnesezhető faliújság

Biztonsági üveggel ellátott mágnesezhető faliújság

Népes társasházak esetében kifejezetten praktikusnak bizonyulnak cégünk faliújságjai, hiszen nincs egyszerűbb módja a teljes lakóközösség értesítésére, korcsoporttól függetlenül. Zárható, mágnesezhető faliújság

Modern postaláda szett

Modern postaláda szett

Újépítésű társasházaknak is biztosítunk modern, időtálló postaláda szetteket, hasznos kiegészítőkkel!

Előtéri akadályok kiküszöbölése postaláda vásárláskor

Előtéri akadályok kiküszöbölése postaláda vásárláskor

Cégünk alkalmazkodik minden megrendelői igényhez, valamint helyszíni sajátossághoz a gyártás és telepítés során!

Postaláda épülő társasházak részére

Postaláda épülő társasházak részére

Rengeteg társasház épül Magyarországon, cégünk pedig kész minden projektet új postaládával ellátni.

Lábon álló társasházi postaláda

Lábon álló társasházi postaláda

Előfordul, hogy a postaláda rendelést megelőző helyszínin felméréskor kiderül, hogy a megrendelni kívánt postaládát nem lehet biztonsággal a falra rögzíteni. Erre is van megoldás.

Társasházi iker postaláda

Társasházi iker postaláda

Rengeteg társasházban még a mai napig is azok a postaládák állnak a lakók rendelkezésére, amit az épülettel együtt adtak át. Ezek az évtizedek pedig sokszor nem csak az igencsak megkopott esztétikumon, hanem a használhatóságon is megmutatkoznak.

 

Társasházi postaláda szórólaptartó rekeszekkel

Társasházi postaláda szórólaptartó rekeszekkel

 

Megrendelői igény esetén a postaláda blokk szerkezetén belűl kialakítható akár több szórólaptartó rekesz is, így a postaláda több funkciót is elláthat. 

Rozsdamentes társasházi postaláda

Rozsdamentes társasházi postaláda

Az ideális postaláda mindamellett, hogy könnyen használható és esztétikus, egyben időtálló is. Cégünk rozsdamentes kivitelű társasházi postaládája mindezen szempontokra megoldást nyújt.

Társasházi postaláda

Társasházi postaláda

 

Az igényes lakóközösségek számára rendkívül, hogy igényes, és praktikus postaláda kerüljön az épületbe. Erre a SK Kft sok tízéves tapasztalata nyújt garanciát!

Társasházi postaláda integrált szemetessel

Társasházi postaláda integrált szemetessel

 

Társasházi postaláda integrált szemetessel a tiszta rendezett előtérért.

Gipszkarton falazatba süllyesztett postaláda

Gipszkarton falazatba süllyesztett postaláda

 

Zárt állapotban nem foglal el helyet az amúgy forgalmas, lifthez vezető előtérből!

Iker postaláda

Iker postaláda

Társasházi ikerpostaládákat népes társasházak részére készítünk. Precízen egymás mellé illesztjük a postaládákat a maximális esztétikum érdekében.

Műemléki postaláda klasszikus stílusban épült épületekhez

Műemléki postaláda klasszikus stílusban épült épületekhez

Sok műemléki épület van az országban, ahol a műemlékvédelem értelmében a postaláda megrendelésénél kardinális szempont, hogy a megrendelendő postaláda arculatában passzoljon ahhoz a stílushoz, amiben maga az épület is épült. Ezt az igényt szolgálja ki cégünk műmeléki postaládája.

Korszerű társasházi postaláda

Korszerű társasházi postaláda

Az újonnan épülő társasházaknak továbbra is nélkülözhetetlen eleme a postaláda. A modern épületekhez a legkorszerűbb, esztétikus postaláda dukál!

BETA teleszkópos postaláda

BETA teleszkópos postaláda

Kerítésfalba építhető, állítható mélységű postaláda. 200 mm falvastagságtól egészen 710mm falvastagságig beépíthető modell.

Társasházi postaláda integrált szórólaptartóval

Társasházi postaláda integrált szórólaptartóval

Társasházi postaláda integrált szórólaptartóval

 

Sok társasházi lakóközösség számára zavaró, ha a postaládájuk szórólappal telik meg, erre nyújtunk megoldást különálló szórólaptartóval vagy mint a képen látható a szórólaptartót a postaláda integrált, beépített részeként is kivitelezhetjük.

Álló társasházi postaláda

Álló társasházi postaláda

Álló típusú társasházi postaláda. A postaláda oszlopok képeznek blokkokat, amiket oldalról rögzítünk egymáshoz. A küldemények az élükön állnak ugyan a bedobást követően, de az oldalra nyíló ajtók kinyitásakor a ládába beszerelt levéltámasz gondoskodik arról, hogy a levelek ne hulljanak a földre.

Modern társasházi postaláda

Modern társasházi postaláda


Modern inox társasházi postaláda. A rozsdamentes kivitel biztosítja a hosszú időn át tartó használhatóságot és korróziómentes esztétikumot!

Társasházi fekvő postaláda

Társasházi fekvő postaláda

 

Társasházi fekvő postaláda. Megrendelői igényekhez és helyi adottságokhoz tervezve és gyártva!

Félkiemelt társasházi postaláda

Félkiemelt társasházi postaláda

 

Félkiemelt postaládát telepítünk olyan szűk előterekbe, ahol a falvastagság a teljes falbaépítését nem teszi lehetővé. Így a postaláda csak félig kerülhet a falba, de ezáltal már a postaláda nem jelent akadályt a folyosón közlekedők számára.

ALFA rozsdamentes postaláda

ALFA rozsdamentes postaláda

 

ALFA rozsdamentes kültéri postaláda. Falba építhető kétoldalas modell. A rozsdamentes kivitel garanátja a hosszú használhatóságot és esztétikumot. 15 centiméter fal szélességtől már beépíthető, a teleszkópos ládatest gondoskodik a az állíthatóságról. Így minden falvastagsághoz hozzáigazítható a postaláda.

Elegáns falba süllyesztett postaláda

Elegáns falba süllyesztett postaláda


A modern új építésű társasházak lobbijai közösségi térként is fukcionalizálnak, így fontos volt, hogy az emberi kapcsolatok terét ne szűkítse le egy testes falraszerelt postaláda. Épp ezért a felmérés során a sztenderd postaládánk falba süllyesztett kivitelét javasoltuk a megrendelőnek, aki egyetértett és jóváhagyta a falba épített postaláda tervezését majd a terveket látva, annak legyártását is.

Tolóajtós faliújság

Tolóajtós faliújság

Az SK tolóajtós faliújságja zárható üvegajtóval van ellátva, nehogy vandálok áldozatául essenek a hirdetmények. A biztonsági üveg pedig a baleset veszélyt redukálja, hiszen kitörés esetén a biztonsági üveg nem törik éles szilánkokká.

Rozsdamentes társasházi postaláda

Rozsdamentes társasházi postaláda

Modern, időtálló rozsdamentes postaláda, mely önmagában is sokáig marad a társasház dísze. A szálcsiszolt előlap, nem csak esztétikumért felel, hanem a rozsdának is ellenáll.

 

Társasházi Iker postaládák

Társasházi Iker postaládák

Társasházi rendelések esetén sokszor előfordul, hogy nagy lakóközösség részére kell postaládát gyátanunk, ilyenkor iker postaládákat szoktunk használni. 

Korszerű postaláda új építésű társasháznak

Korszerű postaláda új építésű társasháznak

Új építésű társasházak elmaradhatatlan kelléke a modern postaláda. Felszerelésükre már az építkezés folyamán sort kerítettünk, így a később beköltöző lakókat már koszerű postaláda várja.

Falba süllyesztett társasházi iker postaláda

Falba süllyesztett társasházi iker postaláda

A megkeresésünket követő felmérés során kiderült, hogy a leendő postaláda helye egy igencsak forgalmas és szűk folyosón lenne. Épp ezért volt szempont, hogy maga a postaláda ne képezzen akadályt, illetve ne legyen balesetveszélyes a szűk közlekedőben.

 

 

 

Süllyesztett fekvő postaládák

Süllyesztett fekvő postaládák

Süllyesztett fekvő postaládák

A képen látható kis levélszekrények a Gloriette lakótelepre készültek.

PB04-es álló postaláda blokk

PB04-es álló postaláda blokk

PB04-es álló postaláda blokk. Lépcsőházakba ideális választás.

 
Álló típusú prémium lépcsőházi postaláda

Álló típusú prémium lépcsőházi postaláda

Álló típusú prémium lépcsőházi postaláda

Előlapja 2 mm-es, az ajtó 1,2 mm-es acéllemez, nagyon strapabíró kivitel.

Rozsdamentes postaláda

Rozsdamentes postaláda

A képen látható PS505Rm 25 darabos társasházi postaládát, egy műemlék jellegű Bauhaus ház eredeti, múltszázadi márvány falára szereltük fel. A postaládát a márványra rögzítettük, mert a megrendelő azt szerette volna, ha semmi sem takarja a burkolatot a postaláda alatt.

 
Beépített postaláda lemezburkolattal, kamerával

Beépített postaláda lemezburkolattal, kamerával

Beépített postaláda lemezburkolattal, kamerával

Két ajtó közé került beépítésre a képen látható süllyesztett postaláda szekrény.

 

Pontházi postaláda

Pontházi postaláda

Hármas iker süllyesztett postaláda blokk

Hatalmas pontház, a panelek királya. 165 db postaláda egyetlen falon.

Egyedi rozsdamentes rádiuszos postaláda

Egyedi rozsdamentes rádiuszos postaláda

A megrendelést egy Bauhaus stílusban épült társasháztól kaptuk. A megrendelő kérése az volt, hogy az épület helységeiben visszaköszönő rádiuszok, ívek megjelenjenek a postaládában is.

Lépcsőházi postaláda

Lépcsőházi postaláda

A megrendelést egy Bauhaus stílusban épült társasháztól kaptuk. A megrendelő kérése az volt, hogy az épület helységeiben visszaköszönő rádiuszok, ívek megjelenjenek a postaládában is.

Kiemelt termékek

Kerítésbe vagy falba építhető kültéri rozsdamentes postaláda, inox felülettel. Két oldalas postaláda. A fal vastagságához néhány csavar meglazításával könnyedén hozzáigazíthatja a postaláda mélységét!
Beépítési útmutatóval.

Már 15 centiméter falvastagsághoz is tudunk beépíthető postaládát biztosítani ebből a modellből.

Az árak az áfát tartalmazzák.

 

Bruttó ár: 48 800 Ft-tól
Tovább

Falba építhető, kültéri rozsdamentes, inox felületű postaláda, mely igény szerint egyedi színben is rendelhető, ez esetben  kifejezetten kültéri technológiával porszórt levélszekrényt szállítunk. Kétoldalas postaláda modell.

20 centiméteres falvastagságtól tudunk biztosítani beépíthető postaládát ebből a modellből!

Az árak az áfát tartalmazzák.

Bruttó ár: 58 800 Ft-tól
Tovább

Esztétikus, léc kerítésbe építhető kültéri postaláda, melynek időjárással és szennyeződésekkel szembeni ellenálóságáról a rozsdamentes kivitel gondoskodik. Két oldalas postaláda.

 Az árak az áfát tartalmazzák.

 

 

 

Bruttó ár: 55 800 Ft
Tovább

Falba építhető, egy oldalas rozsdamentes inox postaláda, változtatható mélységgel.

14,5 centiméter mély kivágástól egészen 60,5 centiméter mély kivágásig rendelkezünk beépíthető verziókkal ebből a postaláda modellből.

Az árak az áfát tartalmazzák.

Bruttó ár: 42 000 Ft-tól
Tovább

Az SK Kft ALFA teleszkópos beépíthető postaládája különböző falvastagságú kerítésekbe is beépíthető, a fal vastagságához néhány csavar meglazításával könnyedén hozzáigazíthatja a postaláda mélységégét! Két oldalas postaláda.

15 centiméter falvastagástól tudunk ALFA beépíthető postaládát biztosítani.

Az árak az áfát tartalmazzák.

Bruttó ár: 53 000 Ft-tól
Tovább

PM Kültéri rozsdamentes postaláda kertvárosi társasházak részére. Igény szerint kétoldalas vagy egyoldalas kialakítású, kerítésbe építhető postaláda, mely rozsdamentes acél kialakításának köszönhetően kiválóan birkózik meg az időjárási elemekkel, valamint  az utcai forgalom okozta szennyeződéseknek is hosszú éveken át ellenáll, megőrizve elegáns, modern megjelenését.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Társasházi postaláda beépített LED világítással a küldemények egyszerűbb megszerzéséért. A LED fénye nem csak a postaláda használatakor hasznos, de sötét lépcsőházakban kis fogyasztással nyújt segítséget a tájékozódásban.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

A PB postaláda rozsdamentes kivitelű változata igazi dísze lehet a modern stílusú társasházaknak és irodaépületeknek. 

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Az SK szélesített postaládája hely megtakarítás érdekében megtervezett modell. Olyan előterekhez jelent megoldást, ahol a dizájn vagy a hely szűkössége miatt szabványos levélszekrény nem telepíthető. A szélesebb bedobónyílások és ajtók biztosítják, hogy a postaláda ne álljon ki túlságosan a fal síkjából.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább