Postaláda gyártás, postaláda tervezés, és postaláda felszerelés és forgalmazás egykézben országosan.

Rozsdamentes postaláda, inox postaláda és festett postaláda standard és egyedi kivitelben is. Vállaljuk társasházi postaláda felszerelését és a régi postaláda bontását, valamint lakóparkok részére teljes postaláda rendszerek tervezését, gyártását és a postaládák felszerelését. Az SK postaládákra és levélszekrényekre 5 év teljeskörű, a zárakra élettartam garanciát vállunk! Postaláda rendszereink erősek, tartósak, esztétikusak. Garancia időn túl is gondoskodunk általunk gyártott postaládájáról. Vásároljon minőségi magyar postaládát! Szívesen segítünk belső építészek egyedi postaláda elképzelésinek megvalósításában.

Postaláda vásárlás? Miért válasszon SK postaládát:

 • Rozsdamentes postaláda – az igazán hosszú élettartammal rendelkező levélszekrény
  A tökéletes postaláda kiválasztására nem minden esetben szentel elegendő figyelmet a lakóközösség. Annak ellenére, hogy mindenki várhat fontos és kifejezetten személyes küldeményeket, amelyeket szeretnének biztonságban tudni. Éppen ezért érdemes tüzetesebben utánanézni a postaláda választéknak. Amennyiben egy modern kialakítású, megbízható, biztonságos, valamint hosszú élettartammal rendelkező megoldáson gondolkoznak a lakók, akkor ideje megismerkednie a rozsdamentes postaládával!
 • A postaládák széles választéka
  Kialakítás tekintetében választhatja a hagyományos álló, de a modernebb kivitelű fekvő postaládákat is, amelyek méltán lesznek a társasház díszei. Mindazonáltal kiválaszthatja a lakóegységhez leginkább illő színvilágot, dönthet a hely adottságait tökéletesen kihasználó elhelyezés és struktúra mellett. Így összességében számtalan lehetőség áll rendelkezésére, miért döntene hát a már megszokott, unalmas és kevésbé biztonságos típusok mellett?
 • Esztétikus megjelenés = rozsdamentes postaláda
  Az esztétikumra fordított kiemelt figyelmen túl érdemes egy picit tüzetesebben is megvizsgálni a leendő postaláda anyagát, hiszen az anyag felelős az élettartalmáért, a kiegészítő időtálló és a strapabíró voltáért egyaránt. A rozsdamentes postaládák igényes és kifejezetten minőségi alapanyagból készülnek, pontosabban a KO33-as gyári szálcsiszolt dekor acéllemez képezi az alapját. Mindez nem csak a minőségi és modern összkép kialakításáról gondoskodik, de a tartósságról is.
 • Postaláda biztonsági zárral
  Az SK postaládák biztonsági zárral készülnek. A postaláda zár egyedi kialakítása megakadályozza illetéktelenek hozzáférését küldeményeihez csavarhúzóval, dróttal és egyéb egyszerű eszközökkel. Postaláda záraink 2000-es variációban készülnek. Nagy lakóközösségek esetén is teljesen kizárható, azonos sorszámú postaláda kulcsok kiadása. A kulcsok sorszámozottak, sorszám alapján másolhatók, egy zárcsere árának töredékéért pótolhatja az elveszett postaláda kulcsot.
 • A postaláda elhelyezésének fontossága
  A rozsdamentes postaláda a lakókörnyezet jellegzetességeihez igazodva elhelyezhető kültéren, de akár beltéren a lépcsőházban vagy előtérben is. Tartósságán és nagyfokú strapabíró képességén túl azonban minden esetben gondoskodjon arról, hogy az időjárás elemeitől védve legyenek a postaládák. Arra is van lehetősége, hogy falba vagy zsalukőbe építtesse a postaládákat, amelyek helymegtakarítás szempontjából is kiemelkedők. Mindazonáltal pedig nem csak lakóegységekbe foglalhatják el méltó helyüket a rozsdamentes postaládák, de akár irodaházakban is Amennyiben szeretne egy olyan szolgáltatóval megismerkedni, amely kifejezetten megbízható és strapabíró termékeire 5 év garanciát is vállal, akkor nézzen körül az SK levélszekrény weboldalán és tudjon meg többet a rozsdamentes postaládákról!
 • Postaláda 5 év garanciával
  Megbízunk postaládáinkban! Magyarországon egyedül álló módon minden SK postaláda 5 év tejeskörű garanciával és a zárakra élettartam garanciával rendelkezik! Rongálásra a garancia nem vonatkozik!
 • Postaláda alkatrész után pótlás
  Az SK levélszekrény tervezése során postaládáinkat felkészítettük a szándékos rongálás eseményére. Az SK postaláda hegesztett kötéseket nem tartalmaz rongálás esetén minden alkatrész azonos színben csereélhető. Évtizedekre megőrizve a levélszekrény eredeti esztétikus külsejét. Külföldi gyártók, webáruházak nem fogják a megrongált postaládáját helyreállítani eredeti állapotában! Válasszon minőségi magyar postaládát a saját kényelme és küldeményei biztonsága érdekében.

Kiemelt termékek

Kerítésbe vagy falba építhető kültéri rozsdamentes postaláda, inox felülettel. Két oldalas postaláda. A fal vastagságához néhány csavar meglazításával könnyedén hozzáigazíthatja a postaláda mélységét!
Beépítési útmutatóval.

Már 15 centiméter falvastagsághoz is tudunk beépíthető postaládát biztosítani ebből a modellből.

Az árak az áfát tartalmazzák.

 

Bruttó ár: 43 800 Ft-tól
Tovább

Falba építhető, kültéri rozsdamentes, inox felületű postaláda, mely igény szerint egyedi színben is rendelhető, ez esetben  kifejezetten kültéri technológiával porszórt levélszekrényt szállítunk. Kétoldalas postaláda modell.

20 centiméteres falvastagságtól tudunk biztosítani beépíthető postaládát ebből a modellből!

Az árak az áfát tartalmazzák.

Bruttó ár: 53 800 Ft-tól
Tovább

Esztétikus, léc kerítésbe építhető kültéri postaláda, melynek időjárással és szennyeződésekkel szembeni ellenálóságáról a rozsdamentes kivitel gondoskodik. Két oldalas postaláda.

 Az árak az áfát tartalmazzák.

 

 

 

Bruttó ár: 50 800 Ft
Tovább

Falba építhető, egy oldalas rozsdamentes inox postaláda, változtatható mélységgel.

14,5 centiméter mély kivágástól egészen 60,5 centiméter mély kivágásig rendelkezünk beépíthető verziókkal ebből a postaláda modellből.

Az árak az áfát tartalmazzák.

Bruttó ár: 37 800 Ft-tól
Tovább

Az SK Kft ALFA teleszkópos beépíthető postaládája különböző falvastagságú kerítésekbe is beépíthető, a fal vastagságához néhány csavar meglazításával könnyedén hozzáigazíthatja a postaláda mélységégét! Két oldalas postaláda.

15 centiméter falvastagástól tudunk ALFA beépíthető postaládát biztosítani.

Az árak az áfát tartalmazzák.

Bruttó ár: 44 800 Ft-tól
Tovább

A kültéri PB postaláda álló típusú postaláda: a bedobott küldemények az élükön állnak. Oldalra nyíló ajtó könnyíti meg a használatot, a ládatestben levő kiesésgátló pedig megakadályozza, hogy a levelek a földre hulljanak a postaláda kinyitásakor. 5 év garanciával!

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

PM Kültéri rozsdamentes postaláda kertvárosi társasházak részére. Igény szerint kétoldalas vagy egyoldalas kialakítású, kerítésbe építhető postaláda, mely rozsdamentes acél kialakításának köszönhetően kiválóan birkózik meg az időjárási elemekkel, valamint  az utcai forgalom okozta szennyeződéseknek is hosszú éveken át ellenáll, megőrizve elegáns, modern megjelenését.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Társasházi postaláda beépített LED világítással a küldemények egyszerűbb megszerzéséért. A LED fénye nem csak a postaláda használatakor hasznos, de sötét lépcsőházakban kis fogyasztással nyújt segítséget a tájékozódásban.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

A PB postaláda rozsdamentes kivitelű változata igazi dísze lehet a modern stílusú társasházaknak és irodaépületeknek. 

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Az SK szélesített postaládája hely megtakarítás érdekében megtervezett modell. Olyan előterekhez jelent megoldást, ahol a dizájn vagy a hely szűkössége miatt szabványos levélszekrény nem telepíthető. A szélesebb bedobónyílások és ajtók biztosítják, hogy a postaláda ne álljon ki túlságosan a fal síkjából.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább