Docbox Vállalati Dokumentum- és Csomagátadó Automata

Napjainkban világossá vált, hogy mennyire fontos az, hogy a küldemények és csomagok feladása és átvétele személyes interakció nélkül is lefolyhassanak. Ez még adott cégen belüli küldemények kézbesítésekor is igaz.

 

A biztonsági szempontokon túl még a praktikusság is meggyőző érv új termékünk, a DocBox Vállalati Dokumentum- és Csomagátadó Automata mellett, hiszen a feladónak és az átvevőnek nem kell alkalmazkodnia egymáshoz a kézbesítés lebonyolításához. Automatánknak hála, a feladó bármikor feladhatja a küldeményt, az átvevő pedig a neki legalkalmasabb időpontban veheti azt át.

 

A rekeszek méretét, számát, valamint a szoftver funkcióit megrendelői igényekhez igazítjuk!
(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)Előnyök

 • A4-es szabványos boríték behelyezhető
 • Színek RAL skála alapján választhatóak.
 • Rejtett kötőelemek (popszegecs, csavar stb. nem látható)
 • Bedobás és kivétel egy oldalról
 • Garancián túli szerviz.


Opciók

 • Egyedi tervezést, kivitelezést vállalunk.
 • Kiszállítást, telepítést vállalunk.
 • Országos kiszállítást vállalunk.

Termék részletes leírása

Működtetése egyszerű

 

DocBox vállalati dokumentum- és csomagátadó automata üzemeltetése és használata egyszerű és felhasználóbarát. Nincs szükség informatikai jártasságra a csomagfeladáshoz, illetve átvételhez. Szoftveres és műszaki terméktámogatást biztosítunk, és részletes használati útmutatót adunk átadáskor.

Az automata adminisztrátora (pl. HR-s munkatárs) tudja a rendszerbe felvenni a különböző munkatársakat, akiknek onnantól kezdve hozzáférése van az automata internetes felületéhez, amin keresztül küldeményt fel tud adni. 

 

 

Küldemény feladása

 

 

Ezen a felületen tudja kiválasztani a feladni kívánt küldemény címzettjét, csomag méretét. Mindezeket kiválasztva a feladó regisztrálja a küldeményt, és ezáltal kap egy egyedi generált kódot. Ezt az automata paneljébe beírva nyithat ki a regisztrált méretnek megfelelő rekeszt (amennyiben az adott méretből van még használaton kívüli rekesz). A sikeres feladást követően ez a rekesz foglalt státuszú lesz, és átvételig zárva marad.

 

 

 

Küldemény átvétele

 

 

 

A sikeres feladást követően a címzett e-mail értesítést kap az átveendő küldeményről. A megkapott e-mail tartalmazza a feladó nevét, a csomag méretét, valamint az átvételhez szükséges kódot. Ezt a kódot beírva tudja kinyitni a számára feladott küldemény rekeszét. Az átvétel nyomon követhető a feladó számára is az automata internetes felületén, valamint e-mail értesítést is kap az átvételről, amennyiben a csomag regisztrációjakor élt ezzel az opcióval. 

 

 

 

Átvételhez nem kell rendelkezni felhasználói fiókkal, mert amennyiben küldeményt kap egy felhasználói hozzáféréssel nem rendelkező munkatárs, arról e-mail-es értesítést kap a szükséges információkkal. Feladásra viszont nincsen lehetősége.


 

Visszakereshető, nyomon követhető

 

 

Az automata internetes felületén az összes feladás, illetve átvétel visszakereshető név alapján, valamint a küldemények listája szűrhető csomagméret, csomag státusz, valamint dátum alapján. Követhető, hogy egy küldemény regisztrált(1), feladott(2), vagy átvett(Pipa, Segoe UI symbol font, character code 2713 hex.) státuszú. A küldemény átvétele után is fellelhető minden tranzakció a küldeménylistában.

 

 

Megrendelői igényekhez szabva

 

 

Automatánkat megrendelői igényekhez igazítjuk, ami a rekeszek számát, különböző rekeszméreteket, szoftveres funkciókat, és az esztétikumot illeti.

 

 

 

Tulajdonságok

 • A postaláda szabványos A4-es boríték befogadására is alkalmas.
 • Termékeinket a RAL színskála 184 színéből bármelyikre tudjuk porszórni.
 • A postaládák összeszerelése során olyan technológiákat alkalmazunk, hogy popszegecsek, csavarok és egyéb kötőelemek a postaláda felületén ne legyenek láthatóak.
 • A levél bedobás és kivétel ugyanazon az oldalon történik.
 • Garancián túli szerviz.

Adja meg elérhetőségeit és tegye fel kérdéseit, kollégánk rövidesen megkeresi Önt!

(Az űrlap kitöltése NEM minősül megrendelésnek)

Ajánlatkérő űrlap: Docbox Vállalati Dokumentum- és Csomagátadó Automata
Név
email
Telefon
Automata felhasználóinak száma
Automata rekeszeinek száma
Egyedi funkciók
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót