Válasszon kategóriát!

Fekvő postaláda

Kertövezeti társasházaknak ideális választás a kültéri egyoldalas társasházi postaládánk! Rozsdamentes, gyári szálcsiszolt előlap és ajtók az időjárás viszontagságai ellen. Bedobónyílás esővető billenővel felszerelve.
(Ajánlatkérő lap az oldal alján) 

Tovább

A kerítésfalba és kerítésoszlopba beépíthető Horizont postaláda egy fekvő típusú modell. Kétoldalas rozsdamentes postaláda. A postaláda mélysége a fal vastagságához igazítható.

Az árak az áfát tartalmazzák.

 

Bruttó ár: 33 800 Ft-tól
Tovább

PM Kültéri rozsdamentes postaláda kertvárosi társasházak részére. Igény szerint kétoldalas vagy egyoldalas kialakítású, kerítésbe építhető postaláda, mely rozsdamentes acél kialakításának köszönhetően kiválóan birkózik meg az időjárási elemekkel, valamint  az utcai forgalom okozta szennyeződéseknek is hosszú éveken át ellenáll, megőrizve elegáns, modern megjelenését.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Kültérre olyan postaládára van szüksége, amely nemcsak, hogy biztonságosan képes megőrizni az önnek szánt küldeményeket, hanem tartósságában képes ellenállni a környezeti elemeknek is; strapabíró úgy az illetéktelenekkel, mint az időjárás viszontagságaival szemben. Erre vállalkozik az SK Kft rozsdamentes szálcsiszolt postaládája.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább