Az SK prémium termékekre a garancia 5 ÉV!

Rólunk írták

Pozsgay Ferenc

 

Az Önök által forgalmazott levéleszkerények a tulajdonosok legnagyobb megelégedésére vannak használatban több, általam kezelt társasházban és mind esztétikai megjelenésben, mind használhatóságban kíválónak bizonyultak. A levélszekrények kíválóan működnek felszerelésük óta, javításra egyelőre még nem került sor, de gondolom, hogy az Önök szervíz-szolgálata hasonlóan gördülékeny, gyors és hatékony, mint a megrendelést követően a felszereléskor tapasztaltunk.

Köszönjük mégegyszer a kíváló szolgáltatást!
 
Üdvözlettel,
POZSGAY FERENC
közös képviselő

 

 

Varga Péterné

 

Kedves Zsuzsa!

 

Cégük , több mint 2 éve készítette, s szerelte fel a Páskomliget u. 16-22. Társasház 4 db lépcsőházában a 176 db postaládát. Azóta semmilyen probléma nem merült fel. A postaládák, külleme, használhatósága minden Tulajdonos tetszésével találkozott. Korrektsége miatt minden Társasháznak jó lelkiismerettel csak ajánlani tudjuk cégüket.

 

Üdv: Varga Péterné közös képviselő

 

 

Hidvégi Vilmosné

 

Tisztelt Sniczer Úr!

 

A rozsdamentes postaláda tisztítószer és olaj kipróbálásra került, az eredmény valóban jó.

Köszönöm a segítségét.

 

Üdvözlettel: 

Hidvégi Vilmosné

 

 

Illés Miklós


Az SK Kft.-től rendeltem a postaládákat, és nem bántam meg.

A szerkezete masszív, időt álló, kinézete igényes és remekül harmonizál a frissen felújított, szép lépcsőházunkkal. A lakók visszajelzései is egybehangzóan pozitívak, a postaláda használhatóságával és kinézetével kapcsolatban. Külön értéknek tartom hogy önöknél létezik a termék támogatás fogalma, és a tulajdonosok bizalommal fordulhatnak önökhöz ha elveszítik a kulcsukat vagy esetleg megrongálják a postaládájukat. Ismertségi körömben jó szívvel ajánlom a termékeiket és szolgáltatásaikat. További jó munkát és sok megrendelést kívánok önöknek!

Üdvözlettel:
Illés Miklós
közös képviselő
Budapest IX. Bakáts u. 1-3.

 

 

1. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

 

A kivitelezés kiváló minőségben, a vállalt határidőben és költségkeretekben készült el.

Kedves Dávid!

 

Régi, csaknem negyven éves postaládáinkat szerettük volna lecserélni.Több árajánlatot is kaptunk, de csak az önök cége volt, amely a postaládák bontását, az új postaládák legyártását és felszerelését is vállalta. A kivitelezés kiváló minőségben, a vállalt határidőben és költségkeretekben készült el. Az új postaládákkal szinte minden lakó elégedett és a házunkba érkező vendégek is elismeréssel szólnak az igényes, rendezett kapubejárókról.

 

Serman Katalin

elnök

1. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

(1116 Budapest, Fehérvári út 183-189.

 

 

Óbuda 21. és 23. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet


Nagyon örülünk, hogy sikerült olyan vállalkozást találni, aki szakmailag, esztétikailag maximálisan kiszolgálta elvárásainkat

Kedves Zsuzsanna !

 

2008-2009 évben az Óbuda 21. Lakásfenntartó és a 23. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet fogadótereinek felújításánál rendeltünk új  esztétikus postaládákat. Nagyon örülünk, hogy sikerült olyan vállalkozást találni aki szakmailag, esztétikailag maximálisan kiszolgálta elvárásainkat! Köszönjüka korrekt és kedves kiszolgálást!

 

Tisztelettel:

Mészáros István

ügyvezető elnök

 

 

Német Tamás

 

Felhasználói elismerés, a „levélláda tulajdonostól”.

 

A Bp. 1106 Gyakorló köz 5-ben, Önök kitalálták, legyártották és felszerelték, azakár „az év posta ládája” címet is megérdemlő, csodálatos, dögös, praktikus és esztétikus levélládarendszerét.


Minden elismerésem és tiszteletem a tervezőnek, kivitelezőnek!


Az igényes, szép és modern, esztétikus megjelenés mellett, még rengetegfinomságot lehet fellelni már csak szemmel is, de használat közben különösen.


Eközben derül ki ugyanis a praktikussága és nagyszerűsége.


Az A/4-es méretű nagy boríték is könnyen belefér, azadott résen illetéktelen nem tud belenyúlni, mert nem fér be keze, ugyanakkor jól be lehet kukucskálni, sőt a fényes belső még „világít” is a tudatosan fényesre tervezett, belső burkolat miatt. Így könnyen lehet látni, hogy mi a láda tartalma.


További praktika, hogy szöggel vagy dróttal nem lehet az ügyeskedőknek feltörni, a különleges kulccsal ellátott zárat, ami mellesleg még rendkívül szép is.


Bp. 2013 02 15


Üdvözlettel

Német Tamás

www.tonerblog.hu www.teletoner.hu www.szamologepjavitas.hu

 

 

Otto Bock Hungaria Kft.

 

Kedves Dávid,

 

természetesen szívesen adunk pozitív visszajelzést a munkátokkal kapcsolatban, ez egyáltalán nem nehéz feladat, mivel teljesen elégedettek vagyunk mind a végeredménnyel, mind a folyamattal. J

 

Az első közös munka során megbizonyosodtunk a cég színvonalas munkavégzéséről, korrekt hozzáállásáról. Az elvégzett munkával maximálisan elégedettek vagyunk, kreatív ötleteikkel, precizitásukkal, szakmai hozzáértésükkel sokat segítettek nekünk már a tervezés során is. A határidőt komolyan veszik, öröm volt együttdolgozni. Amennyiben cégünknél hasonló jellegű munkák adódnak, biztosan nem okoz dilemmát, kivel végeztessük.

 
Üdvözlettel:

Bak Angéla

marketing manager

Otto Bock Hungaria Kft.

 

 

Vörösné Éva

 

Immár 4 hónapja élvezzük az új postaládák használatát.
Előnyei:
-    egyszerűségükben szépek és ízlésesek
-    praktikusak, mivel nem potyognak ki a küldemények a kis tartó rács miatt
-    könnyen tisztántartható
-    esztétikájával elegánssá tette a 42 lakásos társasház kapu előtti fogadóterét


Vörösné Éva
Bartók Béla 34. Társasház

 

 

G. Tibol Márta

 

Ön és a kollégái igényes, korrekt munkát végeztek.

"Kedves Dávid!

Köszönjük a munkájukat!
A lakók és a magam részéről is elégedettek vagyunk a kivitelezéssel és a minőséggel.
Ön és a kollégái igényes, korrekt munkát végeztek.

Boldog új esztendőt kívánunk!

Üdvözlettel : 

Tibol Márta (Szvb)
Hurok utca 1."