Az SK prémium termékekre a garancia 5 ÉV!

Társasházi álló postaláda

A PB postaláda álló típusú postaláda: a bedobott küldemények az élükön állnak. Oldalra nyíló ajtó könnyíti meg a használatot, a ládatestben levő kiesésgátló pedig megakadályozza, hogy a levelek a földre hulljanak a postaláda kinyitásakor. 5 év garanciával!

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

A PB postaláda rozsdamentes kivitelű változata igazi dísze lehet a modern stílusú társasházaknak és irodaépületeknek. 

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Az SK PB süllyesztett postaládáját gipszkarton falba társasházak, irodaházak keskeny folyosóira ajánljuk.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Társasházi postaláda elhelyezése

  • A postaláda mindennapos használati eszköz. Helyének kiválasztása évtizedekre meghatározza használatának kényelmét vagy nyűgét!
  • Társasház postaláda szerelésnél ügyeljen a menekülési útvonalak szabadon hagyására. A folyosókon, aulákban a katasztrófa védelem 110 cm-es menekülési útvonal biztosítását írja elő.
  • Jól megvilágított helységet válasszon a postaláda szereléshez vagy válasszon LED világítással szerelt SK postaládát. A küldemények pontos kézbesítését nagy mértékben segíti a saját világítással rendelkező levélszekrény.
  • A postaláda felszerelésére is vonatkozik hatályos rendelet. A postaláda legfelső bedobónyílásának középvonala nem haladhatja meg a 170 cm-t. A postaláda legalsó bedobónyílásának középvonala nem lehet alacsonyabban mint 70 cm. A helyín egyedi adottságától függően bizonyos mértékben el lehet térni fent megadott értékektől.
  • További fontos szempont a társasházi postaládák felszerelésénél az egyszerű kényelmes és biztonságos megközelíthetőség a lakók számára.
  • A levélszekrények felszerelésekor vegyék figyelembe a magas vagy alacsony, idős vagy mozgáskorlátozott lakótársaik igényeit.
  • A túl magasra és lépcső mellé szerelt postaládák, használat közben egyensúlyvesztés miatt komoly baleset forrásai lehetnek.
  • Az SK gyakorlott szakemberei örömmel nyújtanak segítséget az új postaláda helyének kiválasztásában. Forduljon hozzánk bizalommal!