Az SK prémium termékekre a garancia 5 ÉV!

Postaláda szolgáltatások

Postaláda kulcsmásolás

Postaláda kulcsmásolás


Kulcsmásolást vállalunk az eredeti kulcs 4 számjegyű kódja alapján (0001-4000). A másolás díja 2000,- Ft/db. Jöjjön el telephelyünkre az azonnali másoláshoz, vagy töltse ki Űrlapunkat, ami alapján futár kézbesíti Önnek postaláda kulcsát pár napon belül. A kiszállítás feláras: 2600,- Ft.


Csak a prémium termékeinkhez tartozó körkulcsokat másoljuk, diszkont termékeinkhez járó kulcsot nem!

Kattintson ide az űrlap kitöltéséhez!

Zárcsere igénylés

Zárcsere igénylés

 

Ha a postaláda kulcsa elveszett és nincsen meg a kulcsnak a 4 számjegyű kódja, akkor csak zárcserét tudunk eszközölni. Kollégánk minden hét csütörtökén száll ki zárcserére, előre leegyeztetett időpontokban. A zárcsere díja 20.000,- Ft. Ez az ár tartalmazza az új zárat, kettő kulccsal, a kiszállást, a régi zár kifúrását és az új zár beszerelését. Amennyiben több kulcsra van szükség, másolunk további kulcsokat, aminek díja 2000,- Ft/db (kulcsmásolást csak prémium termékeink esetében tudunk biztosítani).

 

Hívjon minket telefonszámunkon, vagy töltse ki Űrlapunkat, ami után kollégánk felkeresi Önt a megadott elérhetőségén a zárcsere időpontjának egyeztetése érdekében.

Postaláda Tervezés

Postaláda Tervezés

 

Postaládával kapcsolatos egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk. Számítógépen 3D-s SOLIDWORKS tervező programmal dolgozunk. Elképzeléséről látványtervet küldünk, jóváhagyás érdekében. A látványterv alapján rendelheti meg az Önnek tetsző megoldást.

Régi postaládák elbontása, új postaládák telepítése

Régi postaládák elbontása, új postaládák telepítése

 

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a levélszekrények legyártására, kiszállítására, régi postaládák elbontására, újak felszerelésére!! Bontás és szerelés ugynazon a napon! 

Videó a teljes bontási telepítési folyamatunkról

https://www.youtube.com/watch?v=SdVSKqw7mTs

 

Postaláda Gyártás

Postaláda Gyártás

 

A postaládák gyártása során lézer technológiát, stanc gépeket, célszerszámokat, és NC vezérelt hajlító gépeket használunk, a pontosság, az esztétikum és a tartósság maximalizálása érdekében. 

Szerviz szolgáltatás

Szerviz szolgáltatás

 

Postaládáinkhoz garancián túli szervíz és alkatrész utánpótlást biztosítunk. A postaládák felépítése lehetővé teszi bármely alkatrész roncsolás mentes cseréjét. Rongálás esetén minden alkatrészt ugyan abban a méretben és színben tudunk pótolni.

Postaláda Szállítás

Postaláda Szállítás

 

A nálunk rendelt postaládák helyszínre szállítását, vagy postázását is vállaljuk országszerte.