Az SK prémium termékekre a garancia 5 ÉV!

Társasházi fekvő postaláda

Falra szerelhető Társasházi fekvő levélszekrény.Gyári szálcsiszolt Inox burkolatokkal, ajtókkal. Látható kötéseket nem tartalmaz. Előlapot teljes egészében a nagy méretű rekesz ajtók teszik ki. Ez a kialakítás tágas, kényelmesen használható rekeszeket eredményez. Az oldalranyíló ajtók gondoskodnak a felhasználóbarát élményről.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

 

Tovább

Társasházi fekvő postaláda az igényes lakóközösségek számára. A megrendelői igényekhez és a helyszíni adottságokhoz specifikusan tervezve biztosítunk időtálló, esztétikus levélszekrényt. Falra szerelhető, választható színben legyártott, ízléses, ugyanakkor időtálló levélszekrény.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

SK falba süllyesztett beltéri postaláda, melynek dekor előlapja a falra fekszik fel, minimális helyet foglalva el az előtérből. Szűk folyosókhoz ideális választás

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Modern, időtálló postaláda beltérre, társasházak részére. A szálcsiszolt rozsdamentes felület kellő odafigyeléssel hosszú évekre biztosít esztétikus, modern megjelenést.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

SK Falba süllyesztett rozsdamentes postaláda ajánlata. Társasházak számára ideális modern rozsdamentes kivitel a hosszan tartó esztétikus megjelenésért. Rendszeres felületi lekezeléssel biztosítható, hogy a szálcsiszolt előlap hosszú éveken át maradjon meg eredeti pompájában.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Sokszor felmerül a megrendelőkben, hogy vajon az új postaláda nem tudna-e több funkciót is ellátni a társasház mindennapjaiban. Az SK válasza: De igen!
Postaládáink megannyi feladatra alkalmasak lehetnek. A postaládába blokkba szórólaptartók, faliújságok, szemetesek, kapcsolószekrények is kialakíthatóak! Így a társasházi élet minden aspektusában segítséget nyújt! Igény szerint természetesen különálló kiegészítőket is tudunk biztosítani.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

 

 

Tovább

SK Kft. által kifejezetten a Dán típusú panelházakba gyártott levélszekrény-fal. A színben harmonizáló alsó, illetve felső burkolati elemekkel egységesen nyújt esztétikus megjelenést a lépcsőháznak az igényes lakóközösségek számára.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Az SK Kft. radiátorburkolatos társasházi levélszekrénye a korszerű postaláda mellett az alul elhelyezkedő fűtőtesthez is biztosít elegáns, kulccsal nyitható -ezáltal tisztántartható-, burkolatot.

Az új postaláda mellett sokszor nélkülözhetetlen annak környezetének is a rendbetétele.

Sok társasházban a postaládák alatt egy fűtőtest bújik meg. A régi darabok esetében az eredeti burkolat nem volt nyitható, így évtizedes kosz, szenny halmozódik fel alatta, anélkül, hogy takarítani lehetne.

Az SK kialakításában a burkolat két zárral van rögzítve. A kiemelése és visszaépítése tíz másodperc, ezáltal könnyen takarítható.

 (Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Az SK Kft. falbasüllyesztett  postaládája megoldás minden olyan társasház számára, ahol a hely szűke vagy esztétikai okok miatt falba süllyesztett levélszekrényre van szükség. Ezen felül ez a modell kulccsal nyitható radiátorburkolatottal is rendelkezik a postaláda alatt elhelyezkedő fűtőtest számára. 

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Az SK Kft félkiemelt postadládája társasházak részére. Esztétikus burkolattal ellátva.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Arra az esetre, ha a társasháznak új postaládára nincs meg a forrása, vagy a lakóközösség többsége nem érzi szükségesnek a régi postaláda lecserélését, tudunk szolgálni felújító szettel, amit meglévő társasházi postaládára popszegeccsel lakásonként külön fel lehet szerelni.
(Amennyiben beszerelést is igényelne, kérem töltse ki űrlapunkat az oldal alján)
Az árak az Áfát tartalmazzák!

Bruttó ár: 17 000 Ft
Tovább

Kertövezeti társasházaknak ideális választás a kültéri egyoldalas társasházi postaládánk! Rozsdamentes, gyári szálcsiszolt előlap és ajtók az időjárás viszontagságai ellen. Bedobónyílás esővető billenővel felszerelve.
(Ajánlatkérő lap az oldal alján) 

Tovább

Az SK Kft. falba süllyesztett postaládája megoldás minden olyan társasház számára, ahol helyszűke vagy esztétikai okok miatt falba süllyesztett levélszekrényre van szükség. A ládák a falban helyezkednek el, míg az előlap a falra fekszik fel, ezáltal a levélszekrény nem jelent közlekedési akadályt a legszűkebb előterekben sem. A szekrény tetjére szerelt LED lámpa elősegíti az egyszerűbb használatot fényszegény helyiségek esetén.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Társasházi postaláda beépített LED világítással a küldemények egyszerűbb megszerzéséért. A LED fénye nem csak a postaláda használatakor hasznos, de sötét lépcsőházakban kis fogyasztással nyújt segítséget a tájékozódásban.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Az SK szélesített postaládája hely megtakarítás érdekében megtervezett modell. Olyan előterekhez jelent megoldást, ahol a dizájn vagy a hely szűkössége miatt szabványos levélszekrény nem telepíthető. A szélesebb bedobónyílások és ajtók biztosítják, hogy a postaláda ne álljon ki túlságosan a fal síkjából.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Társasházi postaláda elhelyezése

  • A postaláda mindennapos használati eszköz. Helyének kiválasztása évtizedekre meghatározza használatának kényelmét vagy nyűgét!
  • Társasház postaláda szerelésnél ügyeljen a menekülési útvonalak szabadon hagyására. A folyosókon, aulákban a katasztrófa védelem 110 cm-es menekülési útvonal biztosítását írja elő.
  • Jól megvilágított helységet válasszon a postaláda szereléshez vagy válasszon LED világítással szerelt SK postaládát. A küldemények pontos kézbesítését nagy mértékben segíti a saját világítással rendelkező levélszekrény.
  • A postaláda felszerelésére is vonatkozik hatályos rendelet. A postaláda legfelső bedobónyílásának középvonala nem haladhatja meg a 170 cm-t. A postaláda legalsó bedobónyílásának középvonala nem lehet alacsonyabban mint 70 cm. A helyín egyedi adottságától függően bizonyos mértékben el lehet térni fent megadott értékektől.
  • További fontos szempont a társasházi postaládák felszerelésénél az egyszerű kényelmes és biztonságos megközelíthetőség a lakók számára.
  • A levélszekrények felszerelésekor vegyék figyelembe a magas vagy alacsony, idős vagy mozgáskorlátozott lakótársaik igényeit.
  • A túl magasra és lépcső mellé szerelt postaládák, használat közben egyensúlyvesztés miatt komoly baleset forrásai lehetnek.
  • Az SK gyakorlott szakemberei örömmel nyújtanak segítséget az új postaláda helyének kiválasztásában. Forduljon hozzánk bizalommal!