Az SK prémium termékekre a garancia 5 ÉV!

Rozsdamentes postaláda

Kerítésbe vagy falba építhető kültéri rozsdamentes postaláda, inox felülettel. Két oldalas postaláda. A fal vastagságához néhány csavar meglazításával könnyedén hozzáigazíthatja a postaláda mélységét!
Beépítési útmutatóval.

Már 15 centiméter falvastagsághoz is tudunk beépíthető postaládát biztosítani ebből a modellből.

Az árak az áfát tartalmazzák.

 

Bruttó ár: 48 800 Ft-tól
Tovább

Falra szerelhető Társasházi fekvő levélszekrény.Gyári szálcsiszolt Inox burkolatokkal, ajtókkal. Látható kötéseket nem tartalmaz. Előlapot teljes egészében a nagy méretű rekesz ajtók teszik ki. Ez a kialakítás tágas, kényelmesen használható rekeszeket eredményez. Az oldalranyíló ajtók gondoskodnak a felhasználóbarát élményről.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

 

Tovább

Falba építhető, kültéri rozsdamentes, inox felületű postaláda, mely igény szerint egyedi színben is rendelhető, ez esetben  kifejezetten kültéri technológiával porszórt levélszekrényt szállítunk. Kétoldalas postaláda modell.

20 centiméteres falvastagságtól tudunk biztosítani beépíthető postaládát ebből a modellből!

Az árak az áfát tartalmazzák.

Bruttó ár: 58 800 Ft-tól
Tovább

Esztétikus, léc kerítésbe építhető kültéri postaláda, melynek időjárással és szennyeződésekkel szembeni ellenálóságáról a rozsdamentes kivitel gondoskodik. Két oldalas postaláda.

 Az árak az áfát tartalmazzák.

 

 

 

Bruttó ár: 55 800 Ft
Tovább

Modern, időtálló postaláda beltérre, társasházak részére. A szálcsiszolt rozsdamentes felület kellő odafigyeléssel hosszú évekre biztosít esztétikus, modern megjelenést.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Falba építhető, egy oldalas rozsdamentes inox postaláda, változtatható mélységgel.

14,5 centiméter mély kivágástól egészen 60,5 centiméter mély kivágásig rendelkezünk beépíthető verziókkal ebből a postaláda modellből.

Az árak az áfát tartalmazzák.

Bruttó ár: 42 000 Ft-tól
Tovább

SK Falba süllyesztett rozsdamentes postaláda ajánlata. Társasházak számára ideális modern rozsdamentes kivitel a hosszan tartó esztétikus megjelenésért. Rendszeres felületi lekezeléssel biztosítható, hogy a szálcsiszolt előlap hosszú éveken át maradjon meg eredeti pompájában.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Az SK Kft ALFA teleszkópos beépíthető postaládája különböző falvastagságú kerítésekbe is beépíthető, a fal vastagságához néhány csavar meglazításával könnyedén hozzáigazíthatja a postaláda mélységégét! Két oldalas postaláda.

15 centiméter falvastagástól tudunk ALFA beépíthető postaládát biztosítani.

Az árak az áfát tartalmazzák.

Bruttó ár: 53 000 Ft-tól
Tovább

Kertövezeti társasházaknak ideális választás a kültéri egyoldalas társasházi postaládánk! Rozsdamentes, gyári szálcsiszolt előlap és ajtók az időjárás viszontagságai ellen. Bedobónyílás esővető billenővel felszerelve.
(Ajánlatkérő lap az oldal alján) 

Tovább

A kerítésfalba és kerítésoszlopba beépíthető Horizont postaláda egy fekvő típusú modell. Kétoldalas rozsdamentes postaláda. A postaláda mélysége a fal vastagságához igazítható.

Az árak az áfát tartalmazzák.

 

Bruttó ár: 33 800 Ft-tól
Tovább

PM Kültéri rozsdamentes postaláda kertvárosi társasházak részére. Igény szerint kétoldalas vagy egyoldalas kialakítású, kerítésbe építhető postaláda, mely rozsdamentes acél kialakításának köszönhetően kiválóan birkózik meg az időjárási elemekkel, valamint  az utcai forgalom okozta szennyeződéseknek is hosszú éveken át ellenáll, megőrizve elegáns, modern megjelenését.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Kültérre olyan postaládára van szüksége, amely nemcsak, hogy biztonságosan képes megőrizni az önnek szánt küldeményeket, hanem tartósságában képes ellenállni a környezeti elemeknek is; strapabíró úgy az illetéktelenekkel, mint az időjárás viszontagságaival szemben. Erre vállalkozik az SK Kft rozsdamentes szálcsiszolt postaládája.

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

A PB postaláda rozsdamentes kivitelű változata igazi dísze lehet a modern stílusú társasházaknak és irodaépületeknek. 

(Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

Tovább

Rozsdamentes postaláda hely választása

  • Kültérre és irodaházakba ajánlott rozsdamentes inox postaládák szerelése.
  • Kültér esetén érdemes védett helyet választani a postaládának. Ajánlottak a zsalukőbe építhető postaládák. Esztétikusak és minőségi megjelenést kölcsönöznek a beton falnak, ráadásul plusz helyet sem foglalnak.
  • Ha falba épített postaládát szeretne a nyílás kialakítása előtt kérje kollégáink segítségét. Szívesen elküldjük emailben a kiválasztott zsalukőbe építhető postaláda méretezett terveit vagy ön is letöltheti a beépíthető postaláda termékoldaláról.
  • Előszőr válassza ki a postaládát és utána alakítsa ki a falnyílást így időt és pénzt takarít meg.
  • Léckerítésbe építhető postaláda vagy szendvicspanelbe építhető postaláda esetén is tudunk segíteni. Itt is fontos a megfelelő nyílás kialakítása és a rögzítési pozíciók megválasztása. Kérje kollégáink segítségét.
  • Egyedi rozsdamentes postaládáink illeszkedve az aula design világába méltó dísze lehet egy szép irodaháznak vagy lakóparknak. Kérje tervezőink segítségét elképzelései megvalósításához.