Az SK prémium termékekre a garancia 5 ÉV!

Rozsdamentes postaláda

A képen látható PS505Rm 25 darabos társasházi postaládát, egy műemlék jellegű Bauhaus ház eredeti, múltszázadi márvány falára szereltük fel. A postaládát a márványra rögzítettük, mert a megrendelő azt szerette volna, ha semmi sem takarja a burkolatot a postaláda alatt.

 

Rozsdamentes inox postaláda blokk

A csillogó, kemény márvány burkolat épségére nagyon vigyáztunk, ezért a márvány fúrásához szükséges fúrószárakat használtunk.

A márvány burkolatot csak a legszükségesebb helyeken fúrtuk meg, ott viszont a falba kifejezetten erős, acél dübeleket rögzítettünk, hogy a postaláda extra terhelésnél is a falon maradjon.

A fúrásnál nagyon ügyeltünk a márvány burkolat épségére, mert a csiszolt márvány felület könnyen pattogzik és reped, ezért speciális gyémánt fúrószárakkal dolgoztunk a postaláda szerelés során.

Szerencsére munkatársainknak már nagy rutinjuk van a postaládák felszerelésében, ezért ez az eset sem jelentett problémát nekik, hibátlanul oldották meg a feladatot. :)

Az eredmény pedig önmagáért beszél, az inox társasházi postaláda méltó dísze lett a műemlék jellegű Bauhaus társasház előterének.

Ha az ön lépcsőházában még nincs minőségi postaládáinkból, érdeklődjön árainkról, az egész országban vállaljuk társasházi postaládáink szállítását és telepítését!