0,73 Négyzetméteres tolóajtós faliújság

Ez a tolóajtós faliújság konstrukció 0,73 négyzetméter hasznos felülettel rendelekezik, ami 8 A4-es nagyságú hirdetmény egyidejű kifüggesztését teszi lehetővé. Az SK Kft. vállalja egyedi méretű, kisebb, nagyobb faliújság legyártását, az ön specifikus igényei szerint. Bruttó ár: 100 000 Ft (Ajánlatkérő űrlap az oldal alján)

 



Előnyök

 • 5 év garancia
 • Alkatrész utánpótlás
 • Zárható üvegajtó
 • Biztonsági üveg
 • Mágneses rögzítés
 • Garancián túli szerviz.


Opciók

 • Egyedi tervezést, kivitelezést vállalunk.
 • Kiszállítást, telepítést vállalunk.
 • Országos kiszállítást vállalunk.

Termék részletes leírása

Manapság minden társasházi lakóközösségnek szüksége van faliújságra, hiszen a tudnivalókat ilyen módon lehet a leghatékonyabban, korosztálytól függetlenül mindenkivel megosztani. Cégünk terméke biztosítja, hogy minden közlendő információ eljuthasson minden érdekelthez. A faliújságunk hasznos és egyben esztétikus eleme minden társasházi előtérnek.

 

 

Az SK Kft. ajánlata a zárható, biztonsági tolóajtóval rendelkező, mágnesessel rögzítő társasházi faliújság. Vállaljuk, hogy a megrendelő egyedi igényeihez igazítva tervezzük meg a faliújságot. Ezt a modellt tolóajtóval láttuk el, így nagy méret rendelése esetén a faliújság használata célszerűbb és kényelmesebb.  

 

 

0,73 négyzetméternyi mágnesezhető felülelet.

Magasság: 73 cm

Szélesség: 100,4 cm

Mélység: 4,4 cm

8 A4-es méretű hirdetmény rakható ki egyszerre.

 

 

Erős acél szerkezet: keret 1,2 mm–es acéllemezből. A fali vitrineket 3D szoftverrel tervezzük. A gyártás, számítógép vezérelt lézervágó és hajlítógépeken történik, mellyel garantáljuk a precíz kivitelezést. A szerkezet kialakításából adódóan rongálás esetén a faliújság minden alkatrészét ugyan abban a színben tudjuk cserélni, biztosítva, hogy termékünk hosszútávon lehessen a lakóközösség hasznára.

 

Alapszíntől (RAL9006) eltérő szín feláras, kivitelezése 1-2 hetet vesz igénybe.

Egyszerűen használható: mágneses rögzítési lehetőség

 

 

Biztonságos, erős ajtók: 6 mm vastag ragasztott zárható biztonsági üvegajtó meggátolja, hogy a faliújság hirdetményei elkallódjanak, vagy azt illetéktelenek leszaggassák. Az üveg a plexivel ellentétben nem mattul be az idő, a hő és a fény hatására, bizonytalanná téve a hirdetmények olvashatóságát. Takarítás során a plexi könnyen összekarcolódik, külalakja és használhatósága folyamatosan romlik. A 3+3-as ragasztott üveg betörése esetén anyagi kár keletkezik, de tragédiát nem okoz, mivel nem törik szilánkokra.

 

 

Figyelem: rögzítő mágneseket csak felár ellenében áll módunkban biztosítani!

 

Rejtett rögzítési pontok; A rejtett kötőelemek az esztétikum, a használhatóság és biztonság szempontjából fontosak. A rögzítő elemek nem veszik el a hirdetményektől a helyet, nem rontják a termék kinézetét és nem utolsó sorban, nem lehet egy csavarhúzóval leszerelni a falról.

 

Tulajdonságok

 • A termékre 5 év teljeskörű garanciát vállalunk.
 • Termékeinkhez vállaljuk az alkatrész utánpótlást, ha esteleg rongálás miatt szükség lenne rá.
 • Az üvegajtót kulccsal nyitható zárral szereljük. Több megrendelés esetén azonos kulccsal is kérhetőek.
 • Az ajtókat 3+3-as biztonsági üvegből készítjük, véletlen betörés esetén az okozott sérülést minimalizálja, hogy a ragasztás a betört üveget is egyben tartja.
 • A hirdetmények mágnessel rögzíthetőek.
 • Garancián túli szerviz.

Adja meg elérhetőségeit és tegye fel kérdéseit, kollégánk rövidesen megkeresi Önt!

(Az űrlap kitöltése NEM minősül megrendelésnek)

Árajánlatkérő lap Faliújságra
Név
email
Cím
Telefon
Faliújság mérete (egyidejű kifüggesztésre)
igényelt termék darabszám
Faliújság színe
Faliújság telepítése
Megjegyzés
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót