Levélszekrény, postaláda, tervezése, egyedi elképzelések megvalósítása

Dunaterasz
Dunaterasz látványterv

A levélszekrény, a postaláda, és környezete a társasházakba belépő lakás vásárlás iránt érdeklődő részére az első szembetűnő információ arról, hogy a kivitelező milyen minőségű anyagokból építette meg a házat.

Dunaterasz megvalósítva

 

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a belsőépítész által megtervezett beruházói kívánság a levélszekrény és annak környezete a lehető legpontosabban teljesüljön a kivitelezés során.

 
Belső építésszel együttműködve végezzük munkánkat a levélszekrény, postaláda és környezetének megtervezésénél. A tervezés kiterjed a postaláda, levélszekrény környezetén túl a faliújság, szemetes vagy papírkosár, szórólaptartó megtervezésére, vagy a környezetbe való beépítésre is. A környezet kialakításánál nem akadály az üveg, fa, tégla, eternit, világító elemek és egyébb építőipari anyagok használata. A kivitelezés során ezekkel az anyagokkal együtt vállaljuk a telepítést.

 

 

Mandala lakópark

A Mandalakert lakóparknál egy a faltól elemelt térben játszó testet kellet megvalósítani a tervezővel együtt működve. A feladat része volt a szekrénnyel egybe építve hirdetőtábla elhelyezése mely üvegajtóval és zárral ellátva. Mandala portaszolgálat

A nyomtatványok mágneskoronggal rögzíthetők. 

 

A hat lépcsőházban különböző számú lakások vannak, így lépcsőházanként eltérő kialakításuak a szekrények, mégis az arculat és a szerkezet egyezősége egységes rendszerré ált össze.

A lakóparkot portaszolgálat biztosítja, melynek a pultját szintén mi kiviteleztük.

 

 

 

Exkluzív magasszínvonalú épületfelújítás

Exkluzív magasszínvonalú épületfelújítás


A Garibaldi u. 4 szám alatt a Reneszánsz Zrt. kivitelezésében készült egy exkluzív nagyon magasszínvonalu épületfelújítás.


A levélszekrény kivitelezése Molnár Tamás belsőépítész tervei alapján, vele együttműködve készült el.

A levélszekrény ajtón a számozás mechanikai gravírozással készült. A postaládák mögötti háttérvilágítást a szekrénnyel együtt az SK Tervező és kivitelező Kft. készítette el és telepítette le.

 

 

 

 

Duna-Tower látványterv

Duna-Tower: A terveknél figyelembe vesszük a környezeti lehetőségeket, a használat során az optimális elhelyezést.

Az épületbe belépve egy hatalmas előtérbe érünk. A lépcsőházakba való belépést beléptető rendszer akadályozza, ezért a levélszekrényt még a közöshasználatú előtérbe terveztük beépíteni. Az előtérben a falak szerkezete nem engedi a falra szerelést. A körülmények kínálták a lehetőséget, hogy két tartó oszlopot használjunk fel a postaládák elhelyezésére.

A tervezés során figyelembe vettük a használati esztétikai, ergonómiai és a szabvány szempontokat. A postaláda gyártásával és telepítésével kapcsolatos szabvány - itt olvasható 

A levélszekrény porszórt és, vagy rozsdamentes kivitelben egyaránt készülhet.

 

 

 

 

A tervezés, az egyedi elképzelések megvalósítása,

a szekrény megrendelése estén díjtalan.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ez a vállalkozás kiérdemelte a Fogyasztói Vélemény tanúsítvány 2016 kiadását azzal, hogy a Vélemény Faktor algoritmus nem talált negatív fogyasztói véleményt a megadott kulcsszavak alapján a vállalkozásról az interneten. (www.fogyasztoivelemeny.hu)RÓLUNK ÍRTÁK

 

Köszönjük minden kedves megrendelőnknek, hogy minket választott!

 

G. Tibol Márta

Ön és a kollégái igényes, korrekt munkát végeztek.

Otto Bock Hungaria Kft.

Az elvégzett munkával maximálisan elégedettek vagyunk, kreatív ötleteikkel, precizitásukkal, szakmai hozzáértésükkel sokat segítettek nekünk már a tervezés során is.

Német Tamás

Az igényes, szép és modern, esztétikus megjelenés mellett, még rengetegfinomságot lehet fellelni már csak szemmel is, de használat közben különösen.

Óbuda 21. és 23. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

Nagyon örülünk, hogy sikerült olyan vállalkozást találni, aki szakmailag, esztétikailag maximálisan kiszolgálta elvárásainkat

1. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

A kivitelezés kiváló minőségben, a vállalt határidőben és költségkeretekben készült el.

Illés Miklós

Az SK Kft.-től rendeltem a postaládákat, és nem bántam meg.

Varga Péterné

Korrektsége miatt minden Társasháznak jó lelkiismerettel csak ajánlani tudjuk cégüket.

Pozsgay Ferenc

Az Önök által forgalmazott levéleszkerények a tulajdonosok legnagyobb megelégedésére vannak használatban több, általam kezelt társasházban...

Hidvégi Vilmosné

A rozsdamentes postaláda tisztítószer és olaj kipróbálásra került, az eredmény valóban jó.

Köszönöm a segítségét.

Vörösné Éva

Immár 4 hónapja élvezzük az új postaládák használatát.