Szolgáltatás:

(csak a PS; PB termék típusokra vonatkozik)

 

 

Tervezés:

Postaládával kapcsolatos egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk. Számítógépen 3D-os tervező programmal látványterv alapján rendelheti meg az Önnek tetsző megoldást. Tervezés alatt áló épület esetén a tervezőknek elektronikus méretezett dokumentációt biztosítunk a szükséges beépítési nyílás pontos elhelyezéséhez.

 

Gyártás:

A postaládák gyártása során lézer technológiát, célszerszámokat, és PC vezérelt hajlító gépeket használunk, a pontosság, az esztétikum és a tartósság maximalizálása érdekében.

 

Szervíz szolgáltatás:

Postaládáinkhoz garancián túli szervíz és alkatrész utánpótlást biztosítunk. A postaládák felépítése lehetővé teszi bármely alkatrész roncsolás mentes cseréjét. Rongálás esetán minden alaktrészt ugyan abban a méretben színben pótolni tudunk.

 

Telepítés, bontás:

Vállaljuk a nálunk rendelt postaládák beépítését az előre elkészített beépítésinyílásba, illetve a régi postaládák bontását, szakszerű eltávolítását és a hulladékok elszállítását.

 

Szállítás:

A nálunk rendelt postaládák helyszínre szállítását, vagy postázását is vállaljuk.

 

Postaláda zárcsere, kulcsmásolás:

Gyakran előfordul, hogy a tulajdonos elveszíti a postaláda kulcsot. Ilyenkor lehetőség van a kulcson lévő 4 jegyű sorszám (0001-2000 között) alapján kulcsmásolásra vagy sorszám hiányában zárcserére. Mindkét problémára megoldást nyújtunk gyorsan, szakszerűen, garanciával.

(Az "Olcsó postaláda" esetében a kulcsot nem tudjuk másolni.)

Zárcserét és Kulcsmásolást leterhetség miatt, visszavonásig kizárólag keddi napokon tudunk vállalni. Megértésüket köszönjük!

 

Rozsdamentes felületek tisztítása:

Vállaljuk rozsdamentes szálcsiszolt inox felületek tisztítását, a rozsdamentes tisztító és védő folyadékok értékesítését! Az általunk alkalmazott tisztítószer sósavat és kloridot nem tartalmaz.

 

Bővebben>>>

 

Ez a vállalkozás kiérdemelte a Fogyasztói Vélemény tanúsítvány 2016 kiadását azzal, hogy a Vélemény Faktor algoritmus nem talált negatív fogyasztói véleményt a megadott kulcsszavak alapján a vállalkozásról az interneten. (www.fogyasztoivelemeny.hu)RÓLUNK ÍRTÁK

 

Köszönjük minden kedves megrendelőnknek, hogy minket választott!

 

G. Tibol Márta

Ön és a kollégái igényes, korrekt munkát végeztek.

Otto Bock Hungaria Kft.

Az elvégzett munkával maximálisan elégedettek vagyunk, kreatív ötleteikkel, precizitásukkal, szakmai hozzáértésükkel sokat segítettek nekünk már a tervezés során is.

Német Tamás

Az igényes, szép és modern, esztétikus megjelenés mellett, még rengetegfinomságot lehet fellelni már csak szemmel is, de használat közben különösen.

Óbuda 21. és 23. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

Nagyon örülünk, hogy sikerült olyan vállalkozást találni, aki szakmailag, esztétikailag maximálisan kiszolgálta elvárásainkat

1. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

A kivitelezés kiváló minőségben, a vállalt határidőben és költségkeretekben készült el.

Illés Miklós

Az SK Kft.-től rendeltem a postaládákat, és nem bántam meg.

Varga Péterné

Korrektsége miatt minden Társasháznak jó lelkiismerettel csak ajánlani tudjuk cégüket.

Pozsgay Ferenc

Az Önök által forgalmazott levéleszkerények a tulajdonosok legnagyobb megelégedésére vannak használatban több, általam kezelt társasházban...

Hidvégi Vilmosné

A rozsdamentes postaláda tisztítószer és olaj kipróbálásra került, az eredmény valóban jó.

Köszönöm a segítségét.

Vörösné Éva

Immár 4 hónapja élvezzük az új postaládák használatát.