Társasházi postaláda

 

Amit tudni kell az SK Kft. postaládákról

A levélszekrény a környezethez igazodó színkombinációban készül. A RAL színskála 184 színéből választható felületkezelés, plusz szálcsiszolt INOX anyag.
A szekrényeken megtalálható az SK Kft. elérhetősége, hogy garancia időn túli rongálás esetén is elérhetőek legyünk. Garanciaidőn túli szervizt is biztosítunk, mely kiterjed a postaláda minden alkatrészére. Az alkatrész pótlást eredeti méretben és színben biztosítjuk.
A megrendelők igényei szerint időről időre bővítjük szolgáltatásainkat, és termékskálánkat.


Próbálja ki Ön is!

Ajánlatot kérek

 Süllyesztett postaláda  Romos levélszekrény

Fűtőtest kék felújított levélszekrény

Fekvő süllyesztett levélszekrény               
Ilyen volt ...           ... és ilyen lett.

 

 ——————————————— o ————————————————

Rozsdamentes postaláda (INOX kivitel)

A levélszekrény minden külső eleme és a tartozékok szálcsiszolt rozsdamentes anyagból készültek. A szekrény belső elemei tüzihorganyzott acéllemezből lettek gyártva.
A levélszekrényt kívülről kapcsolható világítással (felső sor) rendelték.

Környezet: a falak kézi festéssel készültek.

 

Rozsdamentes postaláda inox kivitel a Kazinczy 52 alatt Rozsdamentes postaláda a Kazinczy 52 alatt Rozsdamentes postaláda a Kazinczy 52 alatt Inox postaláda falra szerelve
Rozsdamentes inox irodai fekvő postaláda Inox fekvő postaláda Radiátoros rozsdamentes levélszekrény
Rozsadentes postaláda Exclusive rozsdamentes postaláda Beépített inox postaláda

 

—————————————— o ————————————————

Komplett levélszekrény garnitúra

 

Postaláda garnitura Fekvő postaláda beépített szórólaptartóval és szemetessel
   

 A levélszekrény környezetében elhelyezett gondnoki postaláda, szórólaptartó, szemetes kiegészítők jelentősen emelik a tisztaság a rendezettség érzetét.

A gondnoki láda és a szemetes papírgyűjtő ugyanazzal a kulccsal nyitható, ha a megrendelő ezt igényli.

A szemetes papírgyüjtő a zár nyitásával kiemelhetővé válik és üríthető, anélkül, hogy kézzel kellene kiszedni a tartalmát.

A kiegészítőket: Reklámtartóra kattintva, vagy külön menüpont alatt tekintheti meg.

—————————————— o ————————————————

Levélszekrény alul fűtőtest burkolattal kiegészítve (PS611)

 

Fekvőlevélszekrény radiátor burkolattal Fűtőtest zöld levélszekrény Postaláda fütőtest burkolattal
Beépített postaláda burkolattal Fűtőtest kék postaláda Postalada radiator burkolattal és beépített faliujsággal

A leamortizálódott levélszekrény cseréje sokszor még nem oldja meg a környezetünk rendbetételének problémát. Szükséges lehet a közvetlen környezetében lévő elemek cseréje is. Így alakult ki a képen látható levélszekrény komplexum.
A postaládák alatt egy fűtőtest bújik meg. Az eredeti burkolat legnagyobb problémája az volt, hogy a takaró lemezt, vagy rácsot nem lehet leszerelni az első átfestés után. évtizedes kosz, szenny halmozódik fel alatta, anélkül, hogy hozzáférnénk, takarítani lehetne.

A jelenlegi kialakításban a burkolat két zárral van rögzítve. A kiemelése és visszaépítése tíz másodperc. Könnyen takarítható.
Egyes helyeken a fűtőtest elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a szekrényt egy rekesszel alacsonyabbra helyezzük.

—————————————— o ————————————————

Beépített levélszekrény világítással

Fekvő postaláda szekrény LED világítással Postaláda led világítással Levélszekrény világítással
Postaláda világítással és beépített szemetessel Világító postaláda Rozsadentes postaláda

 Az eredeti postaláda helyére került beépítve az új levélszekrény. A világítás a postaládákkal egy szintre volt süllyesztve. Szemébe világított annak aki a levélért jött.

Az új levélszekrény tervezése során a világítást kiemeltük a síkból, hogy a homlokfelületet világítsa meg. Egy burával letakartuk, hogy ne vakítson.  Csak a két oldalán lévő zár nyitásával vehető le a búra, mely védi is a világítótestet.

Új helyén az előtér világítását éjszakára nem kapcsolják fel, csak a postaláda világítását használják. Lényegesen kevesebbet fogyaszt és a sötét utcáról belépve, egy kellemes hangulatvilágítás fogadja a látogatót, kiemelve a levélszekrény esztétikus formáját, színeit.

—————————————— o ————————————————

Postaláda közelről

 

Ajtó közelről zöld

Postaláda szerkezet

 

Az eredeti postaláda ajtaja felfelé nyílt, leszűkítve a helyet, ahol a lakó benyúlhatott a levelekért, újságért. A zár alul helyezkedet el, veszélyeztetve, hogy a kézfejünket megsérti. Többnyire két kéz kellett a használatához, az egyikkel felnyitom az ajtót, megtartom, amíg a másikkal kiszedjük a tartalmát.

Az új levélszekrény ajtaja oldalra nyílik. Megtartja a kulcsot, amivel kinyitottuk. A tartalom kiszedéséhez a teljes nyílás akadálymentesen rendelkezésünkre áll.
Az ajtó anyaga 1,2 mm-es acéllemez, a tetején és az alán hajlítás merevít. Az ablak belülről szerelhető, és sérülés esetén könnyedén cserélhető. A névcímke színe az ajtó színéhez igazodik. Könnyedén cserélhető hasonlóan az ablakhoz.

—————————————— o ————————————————

Levélszekrény -fal

Mester u 52 jobb Süllyesztett levélszekrény burkoló elemekkel Dán ház levélszekrény fal
Süllyesztett levélszekrény fal Postaláda fal Társasházi postaláda
  Dán ház postaláda fal  

 

A képen látható postaláda homlokfala egységes felületet alkot. A megrendelő igénye szerinti kiépítésben gyártjuk le.
Egy szekrény kiépítése az oszlopok száma szerint lehet: 1-től maximum 6 oszlop, a sorok száma szerint lehet: 1-től maximum 11.

Ha 66 boxtól többre van szükség, akkor több szekrényt telepítünk és ezek kerülnek egymás mellé felszerelésre.

 

Új lépcsőházi postaláda? Elkészítjük!

Új lépcsőházi postaláda? Elkészítjük!Lift felújítás, szemétszállítás, takarítás, kéménybélelés vagy új nyílászárók - egy társasház közös költségét sok mindenre lehet költeni, amivel a ház és a lakók kényelmét és komfortját tudjuk emelni, tökéletesíteni. Általában a lépcsőházi postaládákra nem költenek különösebben, pedig erre is nagy szükség lehet.

Aki belép a házba, elsőnek az előteret, a lépcsőházat látja meg és a postaládákkal találja szemben magát. A lépcsőházi postaládák is sokat elárulnak egy lakóközösségről, annak összetételéről, de arról is, hogy mennyire tartják rendben a közös környezetüket. A leromlott állapotú, törött, kopott, hiányos, ősrégi postaláda sorok igazán lehangoló látványt nyújtanak, negatív képet adnak a társasházról és ráadásul még a lakók postáját sem képesek biztonságosan megőrizni.

Keressen fel minket bizalommal, és ne hagyja, hogy a lépcsőházi postaláda tovább amortizálódjon! Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és rendeljen több fajta lépcsőházi postaládánk közül!

 

Egyedi lépcsőházi postaládára van szükség? Forduljon hozzánk!

Egyedi lépcsőházi postaládára van szükség? Forduljon hozzánk!Új lépcsőházi postaládára van szükség? Nem tudja, hogy hová forduljon, milyen szolgáltatást vegyen igénybe? Nálunk megtalálja, amit keres, ugyanis a hagyományos levélszekrények mellett a speciális megoldások sem állnak tőlünk távol! Ennek megfelelően egyedi postaládákat is tervezünk és gyártunk.

Forduljon hozzánk bizalommal, rendeljen tőlünk pontosan olyan lépcsőházi postaládát, amilyen tökéletesen illik a kijelölt helyére! Mikor van szükség egy társasházban egyedi levélszekrényekre, miért nem jó az átlagos, mindenhol látható postaládasor? Meglehet, hogy a lakók valami egyedit, exkluzívabbat szeretnének, ami új, igényes és megkülönböztető jelleggel bír. De az is lehet, hogy sokkal prózaibb okai vannak a választásnak, ami indokolja az egyedi lépcsőházi postaládák meglétét. Előfordulhat például, hogy az előtér olyan jellegzetes adottságokkal bír, olyan a kialakítása, ahová tervezett postaládasor szükséges.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen egyedi lépcsőházi postaládákat!

 


Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ez a vállalkozás kiérdemelte a Fogyasztói Vélemény tanúsítvány 2016 kiadását azzal, hogy a Vélemény Faktor algoritmus nem talált negatív fogyasztói véleményt a megadott kulcsszavak alapján a vállalkozásról az interneten. (www.fogyasztoivelemeny.hu)RÓLUNK ÍRTÁK

 

Köszönjük minden kedves megrendelőnknek, hogy minket választott!

 

G. Tibol Márta

Ön és a kollégái igényes, korrekt munkát végeztek.

Otto Bock Hungaria Kft.

Az elvégzett munkával maximálisan elégedettek vagyunk, kreatív ötleteikkel, precizitásukkal, szakmai hozzáértésükkel sokat segítettek nekünk már a tervezés során is.

Német Tamás

Az igényes, szép és modern, esztétikus megjelenés mellett, még rengetegfinomságot lehet fellelni már csak szemmel is, de használat közben különösen.

Óbuda 21. és 23. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

Nagyon örülünk, hogy sikerült olyan vállalkozást találni, aki szakmailag, esztétikailag maximálisan kiszolgálta elvárásainkat

1. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

A kivitelezés kiváló minőségben, a vállalt határidőben és költségkeretekben készült el.

Illés Miklós

Az SK Kft.-től rendeltem a postaládákat, és nem bántam meg.

Varga Péterné

Korrektsége miatt minden Társasháznak jó lelkiismerettel csak ajánlani tudjuk cégüket.

Pozsgay Ferenc

Az Önök által forgalmazott levéleszkerények a tulajdonosok legnagyobb megelégedésére vannak használatban több, általam kezelt társasházban...

Hidvégi Vilmosné

A rozsdamentes postaláda tisztítószer és olaj kipróbálásra került, az eredmény valóban jó.

Köszönöm a segítségét.

Vörösné Éva

Immár 4 hónapja élvezzük az új postaládák használatát.