Kedves Érdeklődők! Cégünk továbbra is működik, várjuk megtisztelő árajánlat kérésüket, megrendelésüket. Személyes átvétel esetén, kérem az Önök és munkatársaink egészsége védelmében, maszkot viseljenek. Segítségüket, megértésüket köszönjük!

Rozsdamentes inox társasházi postaláda

2016-10-04

A képen látható PS505Rm 25 darabos társasházi postaládát, egy műemlék jellegű Bauhaus ház eredeti, múltszázadi márvány falára szereltük fel. A postaládát a márványra rögzítettük, mert a megrendelő azt szerette volna, ha semmi sem takarja a burkolatot a postaláda alatt.

Rozsdamentes inox postaláda blokk

A csillogó, kemény márvány burkolat épségére nagyon vigyáztunk, ezért a márvány fúrásához szükséges fúrószárakat használtunk.

A márvány burkolatot csak a legszükségesebb helyeken fúrtuk meg, ott viszont a falba kifejezetten erős, acél dübeleket rögzítettünk, hogy a postaláda extra terhelésnél is a falon maradjon.

A fúrásnál nagyon ügyeltünk a márvány burkolat épségére, mert a csiszolt márvány felület könnyen pattogzik és reped, ezért speciális gyémánt fúrószárakkal dolgoztunk a postaláda szerelés során.


Szerencsére munkatársainknak már nagy rutinjuk van a postaládák felszerelésében, ezért ez az eset sem jelentett problémát nekik, hibátlanul oldották meg a feladatot. :)

Az eredmény pedig önmagáért beszél, az inox társasházi postaláda méltó dísze lett a műemlék jellegű Bauhaus társasház előterének.

Ha az ön lépcsőházában még nincs minőségi postaládáinkból érdeklődjön árainkról, az egész országban vállaljuk társasházi postaládáink szállítását és telepítését!

 

Adja meg elérhetőségeit és tegye fel kérdéseit, kollégánk egy munkanapon belül megkeresi Önt!

(Az űrlap kitöltése NEM minősül megrendelésnek)

Társasházi tömbösített postaláda ajánlatkérő lap
Levélszekrény típusa
Levélszekrény elhelyezése
Szolgáltatás
Megkeresés módjaEz a vállalkozás kiérdemelte a Fogyasztói Vélemény tanúsítvány 2016 kiadását azzal, hogy a Vélemény Faktor algoritmus nem talált negatív fogyasztói véleményt a megadott kulcsszavak alapján a vállalkozásról az interneten. (www.fogyasztoivelemeny.hu)RÓLUNK ÍRTÁK

 

Köszönjük minden kedves megrendelőnknek, hogy minket választott!

 

G. Tibol Márta

Ön és a kollégái igényes, korrekt munkát végeztek.

Otto Bock Hungaria Kft.

Az elvégzett munkával maximálisan elégedettek vagyunk, kreatív ötleteikkel, precizitásukkal, szakmai hozzáértésükkel sokat segítettek nekünk már a tervezés során is.

Német Tamás

Az igényes, szép és modern, esztétikus megjelenés mellett, még rengetegfinomságot lehet fellelni már csak szemmel is, de használat közben különösen.

Óbuda 21. és 23. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

Nagyon örülünk, hogy sikerült olyan vállalkozást találni, aki szakmailag, esztétikailag maximálisan kiszolgálta elvárásainkat

1. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

A kivitelezés kiváló minőségben, a vállalt határidőben és költségkeretekben készült el.

Illés Miklós

Az SK Kft.-től rendeltem a postaládákat, és nem bántam meg.

Varga Péterné

Korrektsége miatt minden Társasháznak jó lelkiismerettel csak ajánlani tudjuk cégüket.

Pozsgay Ferenc

Az Önök által forgalmazott levéleszkerények a tulajdonosok legnagyobb megelégedésére vannak használatban több, általam kezelt társasházban...

Hidvégi Vilmosné

A rozsdamentes postaláda tisztítószer és olaj kipróbálásra került, az eredmény valóban jó.

Köszönöm a segítségét.

Vörösné Éva

Immár 4 hónapja élvezzük az új postaládák használatát.