INOX (rozsdamentes) tisztítás

 

INOX (rozsdamentes) felületek tisztítása

 

Vállaljuk rozsdamentes szálcsiszolt INOX felületek tisztítását, a rozsdamentes tisztító és védő folyadékok értékesítését!
Az általunk alkalmazott tisztítószer sósavat és kloridot nem tartalmaz. A rozsdamentes acélok korrózióálló tulajdonságaikat egy mikroszkópikusan vékony oxid védőrétegnek, a passzívrétegnek köszönhetik. A hibátlan és hatásos passzívréteg képződésének előfeltétele  a szennyeződésmentes fémesen tiszta felület. A rozsdamentes acél tisztásához használt szer eltávolítja a szennyeződéseket és az idegen rozsda okozta elszíneződéseket. A rozsdamentes felület tisztítását követően a védő olaj segíti a passzív réteg regenerálódását, ellenállóbbá téve az anyagot a környezeti hatásokkal szemben.  

 

Elérhetőségeink

 

INOX postaláda karbantartási útmutató

 

Az állagmegóvás érdekében minden terméknek szüksége van bizonyos időközönként ismétlődő karbantartásra. Ez alól a KO33-as inox szálcsiszolt lemezből készített postaláda sem kivétel. A karbantartás gyakorisága függ a környezeti terheléstől. Télen az utakra szórt savas, klór tartalmú jégoldó anyagok, keverednek az autókból származó fékporral és rozsdával. Forgalmas útszakaszokon az autók felszórhatják a rozsdamentes felületre ezt az erősen korrozív vegyületet. Ennek következtében foltok alakulhatnak ki a felületen, rontva az esztétikai megjelenést.

A korrozióálló anyagokat legnagyobb százalékban krómmal ötvözik az acél felületén krómoxid képződik ennek a vékony rétegnek köszönhető a vízzel és gyenge savakkal szembeni ellenálló képessége. Ahhoz, hogy a krómoxid tartósan védje az acélt a korróziótól, kérem tartsa be az alábbi útmutatást:

 

1. Vízzel és tisztaruhával távolítsa el a szennyeződéseket az inox felületről, majd törölje szárazra. Ha nem tapasztal a felületen maradt elszíneződést, szennyeződést, folytassa a 2. ponttal.

  1. Amennyiben a felületen olyan elszíneződést tapasztal melyet az előbbi művelet nem távolított
      el, használja speciális inox tisztítószert, vagy azonos hatóanyagú terméket.
  2. Felhasználás előtt a rozsdamentes inox tisztítószert jól rázza fel.  
  3. Nedves törlőkendő segítségével egyenletesen vigye fel a szert a felületre. 
  4. Legalább 5 percig hagyja rajta, majd nedves törlőkendővel törölje le.   
  5. Száraz törlőkendővel, vagy papírtörlővel törölje szárazra.

2. A rozsdamentes inox felületvédő olajat vagy azonos hatóanyagú terméket, egyenletesen vékony rétegben vigye fel a felületre. A felesleget törölje le róla. A szer eltávolítja a kisebb szennyeződéseket, az ujjlenyomatokat és egy tetszetős egyenletes felületet alakít ki.

Ez a vállalkozás kiérdemelte a Fogyasztói Vélemény tanúsítvány 2016 kiadását azzal, hogy a Vélemény Faktor algoritmus nem talált negatív fogyasztói véleményt a megadott kulcsszavak alapján a vállalkozásról az interneten. (www.fogyasztoivelemeny.hu)RÓLUNK ÍRTÁK

 

Köszönjük minden kedves megrendelőnknek, hogy minket választott!

 

G. Tibol Márta

Ön és a kollégái igényes, korrekt munkát végeztek.

Otto Bock Hungaria Kft.

Az elvégzett munkával maximálisan elégedettek vagyunk, kreatív ötleteikkel, precizitásukkal, szakmai hozzáértésükkel sokat segítettek nekünk már a tervezés során is.

Német Tamás

Az igényes, szép és modern, esztétikus megjelenés mellett, még rengetegfinomságot lehet fellelni már csak szemmel is, de használat közben különösen.

Óbuda 21. és 23. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

Nagyon örülünk, hogy sikerült olyan vállalkozást találni, aki szakmailag, esztétikailag maximálisan kiszolgálta elvárásainkat

1. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

A kivitelezés kiváló minőségben, a vállalt határidőben és költségkeretekben készült el.

Illés Miklós

Az SK Kft.-től rendeltem a postaládákat, és nem bántam meg.

Varga Péterné

Korrektsége miatt minden Társasháznak jó lelkiismerettel csak ajánlani tudjuk cégüket.

Pozsgay Ferenc

Az Önök által forgalmazott levéleszkerények a tulajdonosok legnagyobb megelégedésére vannak használatban több, általam kezelt társasházban...

Hidvégi Vilmosné

A rozsdamentes postaláda tisztítószer és olaj kipróbálásra került, az eredmény valóban jó.

Köszönöm a segítségét.

Vörösné Éva

Immár 4 hónapja élvezzük az új postaládák használatát.