Famintás postaláda

Klasszikus, illetve faburkolatos környezetbe szépen illeszkedik, egyeztetve a fa mintázat esztétikáját és az acél keménységét, használati értékeit.

Fa mintás postaládaFa erezetű postaládaFa mintás postaláda

 

A famintás postaláda készítésének technológiája

 

Porfestés

A postaláda alkatrészeit előkezelik. Az acél munkadarabok foszfátfürdőbe kerülnek. A vegyi előkezelés és beszárítás után a munkadarabok a konvejor pályán egyenként kerülnek be a porszóró kabinba, ahol megtörténik a speciális porfestés. A fa hatás eléréséhez poliuretán por szükséges.

A beégető kemencében megtörténik a porfesték beégetése.

A fa erezetű dekoráció felkerülése a postaládára

A szinterezett levélszekrény alkatrészekre egy speciális fóliát tesznek egy gép segítségével. A fólián van maga a fa minta. A befóliázott anyagokat vákuumos asztalra teszik. Az anyagok mindkét végét egy vákuum pumpára rögzítik és eltávolítják belőle a levegőt, majd kiigazítgatják az elcsúszott fóliákat, hogy ne legyen gyűrött a fa minta. A vákuum asztalt betolják egy speciális kemencébe (nem megegyező a porfestéshez használt kemencével), ahol egy második beégetés során, a minta beleég a porba a fóliáról. A beégetés után a fóliát eltávolítják az anyagról.

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT:

 

Sniczler Dávid

E-mail: sd@sk.hu

Tel: 06 70 234 1577

Mentés

Ez a vállalkozás kiérdemelte a Fogyasztói Vélemény tanúsítvány 2016 kiadását azzal, hogy a Vélemény Faktor algoritmus nem talált negatív fogyasztói véleményt a megadott kulcsszavak alapján a vállalkozásról az interneten. (www.fogyasztoivelemeny.hu)RÓLUNK ÍRTÁK

 

Köszönjük minden kedves megrendelőnknek, hogy minket választott!

 

G. Tibol Márta

Ön és a kollégái igényes, korrekt munkát végeztek.

Otto Bock Hungaria Kft.

Az elvégzett munkával maximálisan elégedettek vagyunk, kreatív ötleteikkel, precizitásukkal, szakmai hozzáértésükkel sokat segítettek nekünk már a tervezés során is.

Német Tamás

Az igényes, szép és modern, esztétikus megjelenés mellett, még rengetegfinomságot lehet fellelni már csak szemmel is, de használat közben különösen.

Óbuda 21. és 23. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

Nagyon örülünk, hogy sikerült olyan vállalkozást találni, aki szakmailag, esztétikailag maximálisan kiszolgálta elvárásainkat

1. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

A kivitelezés kiváló minőségben, a vállalt határidőben és költségkeretekben készült el.

Illés Miklós

Az SK Kft.-től rendeltem a postaládákat, és nem bántam meg.

Varga Péterné

Korrektsége miatt minden Társasháznak jó lelkiismerettel csak ajánlani tudjuk cégüket.

Pozsgay Ferenc

Az Önök által forgalmazott levéleszkerények a tulajdonosok legnagyobb megelégedésére vannak használatban több, általam kezelt társasházban...

Hidvégi Vilmosné

A rozsdamentes postaláda tisztítószer és olaj kipróbálásra került, az eredmény valóban jó.

Köszönöm a segítségét.

Vörösné Éva

Immár 4 hónapja élvezzük az új postaládák használatát.